lassic high gloss looks, casual ατίθασα χτενίσματα, creative wet look twists και glamorousκυματιστές μπούκλες γέμισαν τον πολυχώρο του Glow 100 Pop-Up Store, από τις 15 έως τις 21 Δεκεμβρίου! Τα TONI&GUY Hair Meet Wardrobe υποδέχτηκαν το κοινό της Θεσσαλονίκης λανσάροντας τα απόλυτα hair looks για τη νέα σεζόν, ζωντανεύοντας τη φιλοσοφία της μάρκας,“dressing from the head down”.

 

TONI&GUY_2TONI&GUY_3

 

Με αφορμή τα 100 τεύχη του περιοδικούGLOW τα TONI&GUYHair Meet Wardrobe,παρουσίασαν μια liveδιαδραστική εμπειρίαγια τα hair-trends της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014-2015. Κάθε μέρα, για μία ολόκληρη εβδομάδα, οι επισκέπτριες του Glow 100 Pop-Up Store, μπορούσαν να πραγματοποιήσουν το χτένισμα της επιλογής τους από τα 4 βασικά hair-fashion trends:CLASSIC, CASUAL, CREATIVE και GLAMOUR. Με την ολοκλήρωση των hair looks, οι νικήτριες έπαιρναν προνομιακά κουπόνια για την αγορά των αγαπημένων τους TONI & GUYπροϊόντων, που μπορούσαν να εξαργυρώσουν στα καταστήματα HONDOS CENTER της Θεσσαλονίκης.

Tα TONI&GUY Hair Meet Wardrobe ξεγλίστρησαν μέσα από τις σελίδες του GLOW, μεταφέροντας στο κοινό της Θεσσαλονίκης εντυπωσιακές εικόνες hair-trends και αναδεικνύοντας την προσωπικότητα και το χαρακτήρα κάθε γυναίκας.