Οι αφέλειες ήταν το απόλυτο hair trend του προηγούμενου χειμώνα. Επειδή κάποιες τάσεις δεν αλλάζουν εύκολα, η αγαπημένη φράντζα παρέμεινε ως hair look και απέκτησε πολλά σχήματα και στυλ.

To new girl Zooey Deschanel δεν αλλάζει το hair look με αφέλειες

To new girl Zooey Deschanel δεν αλλάζει το hair look με αφέλειες

Ίσιες και πυκνές αφέλειες, ή αυστηρά κομμένη φράντζα που μαζεύει στη μία πλευρά. Επιμελώς ατημέλητες αφέλειες και, μεσαίου ή πολύ κοντού μήκους, και τέλος, στρογγυλευμένες σε στυλ της δεκαετίας του ’70. Η ποικιλία ήταν το κυρίαρχο στοιχείο του συγκεκριμένου hair trend.

Οι αφέλειες είναι ένας όμορφος και στιλάτος τρόπος να ανανεώσετε τα μαλλιά σας δίχως να πειράξετε το μήκος των μαλλιών ή να κάνετε κάποια άλλη δραστική αλλαγή σε χρώμα και σχήμα.

Σε περίπτωση που προβληματίζεστε αν οι αφέλειες ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ και να ανακαλύψετε το είδος της φράντζας που ταιριάζει στο δικό σας.

Για έμπνευση, ρίξτε μια ματιά στα hair looks που λάνσαραν για τη σαιζόν χειμώνας 2013-14 οι Louis Vuitton, Michael van der Ham, Emilio Pucci, Lanvin, Marni, St. John, Kenzo και Anna Sui.