Μέχρι και η Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Μισέλ Ομπάμα ενέδωσε στην πιο δυνατή τάση για τα μαλλιά του φετινού Χειμώνα κι έτσι έκανε κούρεμα με αφέλειες.michelle-obama-bangs

Οι μισές γυναίκες δεν τολμούν να ζητήσουν αυτό το κούρεμα από τον κομμωτή τους έχοντας περάσει μια τραυματική εμπειρία στο παρελθόν, και οι άλλες μισές που το έκαναν, δεν θέλησαν να κοιτάξουν πίσω, καθώς το στυλ τους αναβαθμίστηκε στη στιγμή! Γιατί το δεύτερο γκρουπ λατρεύει το συγκεκριμένο στυλ; Γιατί διάλεξαν τις αφέλειες που ταίριαζαν στο σχήμα του προσώπου τους.

Βρείτε τον δικό σας σχήμα προσώπου και δείτε ποιος τύπος φράντζας θα αναδείξει περισσότερο την εικόνα σας:

Οβάλ

Το πρόσωπό σας έχει συμμετρικές αναλογίες όπως εκείνο της Τζέσικα Άλμπαjessica-alba-bangs

Η φράντζα που σας ταιριάζει: Βασικά έχετε το ιδανικό πρόσωπο για αφέλειες λόγω της συμμετρικότητας του. Μπορείτε να κόψετε μακριές αφέλειες που να ξεπερνούν το μήκος των φρυδιών και να τις χωρίζετε στη μέση.

Μακρύ και τριγωνικό

Έχετε μεγάλο μέτωπο, μακρύ και αδύνατο πρόσωπο σαν της Τζέσικα Μπιλ.2012 MTV Movie Awards - Arrivals

Η φράντζα που σας ταιριάζει: Φανείτε τολμηρές, κόψτε γεωμετρικές, απόλυτα συμμετρικές αφέλειες που θα καλύπτουν το μεγάλο σας μέτωπο και θα τονίζουν το αδύνατό σας πρόσωπο.

Στρογγυλό

Έχετε γενικά στρογγυλό πρόσωπο και μικρό σαγόνι σαν την Κάμερον Ντίαζ.cameron-diaz-bangs

Η φράντζα που σας ταιριάζει: Αποφύγετε σε κάθε περίπτωση το γεωμετρικό σχήμα, καθώς ο σκοπός είναι να επιμηκύνετε το πρόσωπό σας τραβώντας την προσοχή στα μάτια ή στα ζυγωματικά. Μια πλαϊνή φράντζα στο ύψος των ματιών ή λίγο πιο χαμηλά είναι η ιδανική για εσάς.

Τετράγωνο

Το μήκος του μετώπου και του σαγονιού είναι περίπου το ίδιο σαν της Νικόλ Ρίτσι.nicole-richie-bangs

Η φράντζα που σας ταιριάζει: Ο σκοπός εδώ είναι να «μαλακώσει» το πρόσωπο σας. Γι’ αυτό κόψτε αφέλειες που να καλύπτουν το μέτωπο αλλά να είναι πιο μακριές στο πλάι έτσι ώστε να αγκαλιάζουν τα μάγουλα σας.