Σήμερα όλο και περισσότερα άτομα μετακομίζουν στη πόλη. Για την ακρίβεια 1 στους 2 ζει στην πόλη ενώ το 2030 υπολογίζεται ότι θα είναι 6 στους 10.  Οι δραστηριότητες των βιομηχανιών και η κυκλοφορία των οχημάτων στην πόλη έχουν σα συνέπεια να είμαστε όλο και περισσότερο εκτεθειμένοι στην ατμοσφαιρική ρύπανση. Τα σωματίδια στην ατμόσφαιρα, η σκόνη και τα καυσαέρια της πόλης φράζουν την επιδερμίδα του προσώπου και δεν την αφήνουν να αναπνεύσει. Επίσης, το ασβέστιο που βρίσκεται στο σκληρό νερό είναι ένας ακόμα παράγοντας που ενισχύει την ξηρότητα και τον ερεθισμό στην επιδερμίδα.

Συγκεκριμένα, επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν πως η επιδερμίδα των γυναικών στις πόλεις εκτίθεται στους ρύπους με μεγάλη ένταση, κάθε μέρα. Η ρύπανση, λοιπόν, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς της ομορφιάς γι’ αυτό και ο βαθύς καθαρισμός της επιδερμίδας του προσώπου είναι σημαντικός για τη διατήρηση της καθαρότητάς της, την αφαίρεση των ρύπων που την εμποδίζουν να αναπνέει και την ανανέωση των κυττάρων της.

VICHY_EAU MOUSSANTE

Η Vichy, με βαθιά γνώση της γυναικείας επιδερμίδας, τοποθετεί περισσότερο από ποτέ τον καθαρισμό στο επίκεντρο της περιποίησης, γιατί ο καθαρισμός είναι η πρώτη κίνηση ομορφιάς της επιδερμίδας!
Η Vichy παρουσιάζει τον Αφρό Καθαρισμού και Λάμψης της ανανεωμένης σειράς Purete Thermale, που προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας για λαμπερό αποτέλεσμα.

Το Νερό που μετατρέπεται σε αφρό καθαρισμού που απομακρύνει ρύπους και μικροσωματίδια, αναδεικνύοντας τη λάμψη της επιδερμίδας και χαρίζοντας βαθύ καθαρισμό και ταυτόχρονα, απόλαυση.Με στόχο την αντιμετώπιση του διπλού προβλήματος ρύπανσης και ασβεστίου -λόγω σκληρού νερού- που συναντούν οι γυναίκες στην καθημερινότητα τους, η Vichy επέλεξε ουσίες και συνθέσεις υψηλής απόδοσης για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό. Χάρη στα συστατικά του, ο Αφρός Καθαρισμού και Λάμψης της σειράς Purete Thermale καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου, είναι απολαυστικός στη χρήση και ιδανικός ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.