Υπάρχει ένα απόφθεγμα που πολύ πληγώνει όσους ασχολούνται με το γραπτό λόγο αλλά είναι αλήθεια, κι αυτό είναι το “Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις”. Αυτό σκεφτόμουν όταν παρακολούθησα για πρώτη φορά το βίντεο που δημιούργησε ο σκηνοθέτης Thomas Leveritt με τίτλο «Πώς σας βλέπει ο ήλιος (How the sun sees you)».

O Thomas Leveritt

O Thomas Leveritt

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης είχε μια πρωτότυπη ιδέα: χρησιμοποιώντας κάμερες UV, δείχνει στον κόσμο πώς πραγματικά είναι κάτω από τον ήλιο όταν δε χρησιμοποιεί αντηλιακή προστασία. Η μάρκα που έχει συνδεθεί όσο καμία άλλη με την αντηλιακή προστασία, η NIVEA βρήκε στο έργο του Leveritt τον τρόπο να να ευαισθητοποιήσει το κοινό γύρω από τους κινδύνους της UV ακτινοβολίας και την ανάγκη αντηλιακής προστασίας.

Ο Thomas Leveritt σχολίασε σε ειδική παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τη συνεργασία του με τη NIVEA αναφέροντας ότι ‘’Έχοντας ως συνεργάτη μια διεθνώς αναγνωρισμένη μάρκα όπως η NIVEA μου παρουσιάστηκαν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να ευαισθητοποιήσω το κοινό γύρω από τους κινδύνους έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία και να τους εκπαιδεύσω αναφορικά με την προστασία από τον ήλιο. Η συνεργασία μου με τη NIVEA με βοηθάει να αγγίξω ένα σαφέστατα πιο ευρύ κοινό’’.

Από την πλευρά της η Beiersdorf Hellas δήλωσε: ‘’Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι οι καταναλωτές μας προστατεύουν τον εαυτό τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα από την επικίνδυνη ακτινοβολία UV απολαμβάνοντας άφοβα κάθε στιγμή κάτω από τον ήλιο’’. Και συνέχισε τονίζοντας: ‘’Για το λόγο αυτό και φροντίζουμε πάντα να χρησιμοποιούμε την τελευταία τεχνολογία, η οποία έχει αναπτυχθεί από τους κορυφαίους επιστήμονες γύρω από την φροντίδα της επιδερμίδας και την προστασία από τον ήλιο, ώστε να δημιουργούμε προϊόντα τα οποία καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες της απόλαυσης αλλά και της  προστασίας’’.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η υπεριώδης ακτινοβολία UV συνδέεται με τον καρκίνο του δέρματος και πρόωρη γήρανση (φωτογήρανση). Επειδή όμως ο ήλιος είναι ζωή, και χαρά και υγεία, υπάρχει τρόπος να τον απολαμβάνουμε με ασφάλεια και παράλληλα να αποκτήσουμε ένα φυσικό μαύρισμα, καθώς η NIVEA εμπλούτισε τη σειρά Protect & Bronze με δύο νέα προϊόντα: το Προστατευτικό Λάδι Ενεργοποίησης Μαυρίσματος σε πρακτική μορφή spray και την After Sun Λοσιόν Επιμήκυνσης Μαυρίσματος.

NIVEA Προστατευτικό Λάδι Ενεργοποίησης Μαυρίσματος Protect & Bronze

Προστατευτικό Λάδι Ενεργοποίησης Μαυρίσματος Protect & Bronze

Η μεταξένια σύνθεσή του λαδιού προστατεύει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ με τα εκχυλίσματα προμελανίνης που περιέχει, ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας. Επιπλέον, μας υπενθυμίζει ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας, η υπεριώδης ακτινοβολία UV, η ζέστη και το θαλασσινό νερό ξηραίνουν την επιδερμίδα μας. Και γι’ αυτό, μετά από μακρά έκθεση στον ήλιο μας προτείνει τη νέα NIVEA After Sun Λοσιόν Επιμήκυνσης Μαυρίσματος. Η νέα λοσιόν, με την ελαφριά σύνθεσή της, καταπραΰνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα χαρίζοντας πλούσια ενυδάτωση ενώ, χάρη στα εκχυλίσματα προμελανίνης ενεργοποιεί τη μελανίνη που παράγουν τα κύτταρα της επιδερμίδας προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια στο μαύρισμά μας.

NIVEA After Sun Λοσιόν Επιμήκυνσης Μαυρίσματος

NIVEA After Sun Λοσιόν Επιμήκυνσης Μαυρίσματος

Έχοντας ως σύμμαχο τη γνώση και την κορυφαία αντηλιακή προστασία, το καλοκαίρι αποκτά τις προϋποθέσεις για να είναι ξέγνοιαστο!