Η Αμαλία Κωσταντινέα εμπνεύστηκε ένα «μικρό μαγαζί» στο φιλόξενο για νέους δημιουργούς χώρο του Ίντερνετ, κι έτσι προέκυψε το Amalia’s LittleStore.gr. Η ίδια είναι μια δημιουργός που ξεχωρίζει για τις ευφάνταστες και προσεγμένες χειροποίητες δημιουργίες της.

Τα χειροποίητα κοσμήματα έχουν ιδιαίτερη αισθητική αξία καθώς πρόκειται για μοναδικά κομμάτια που δεν συγκρίνονται με τα τυποποιημένα κοσμήματα του εμπορίου.
Η Αμαλία έφτιαχνε από μικρή διάφορα αντικείμενα με τα χέρια. Η ενασχόλησή της αυτή την οδήγησε στην απόφαση να δημιουργήσει την πρώτη συλλογή κοσμημάτων και αξεσουάρ. Τα κοσμήματα αποτελούν έναν προσωπικό τρόπο έκφρασης και δημιουργίας και είναι κάτι που την ευχαριστεί πολύ!

Σκοπός της δημιουργού είναι να παρουσιάσει ένα ποιοτικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα, ενώ οι τιμές να είναι προσιτές για όλους. Προσωπικά, ξεχώρισα το χειροποίητο πλεκτό κασκόλ-κολιέ σε διάφορες αποχρώσεις καθώς ο τρόπος που τυλίγει το λαιμό αλλά και το μεταλλικό δέσιμο κάνει το αξεσουάρ να ισορροπεί ανάμεσα σε κασκόλ και κόσμημα ανάλογα και με το πώς συνδυάζεται με το υπόλοιπο σύνολο.amalias-little-store-kaskol-necklace

Σε γενικές γραμμές, λάτρεψα τον τρόπο με τον οποίο η Αμαλία παντρεύει τα υλικά μεταξύ τους – δέρμα, ύφασμα, μέταλλο – αλλά και το γεγονός πως έχει αδυναμία στις αλυσίδες και τα δερμάτινα είδη καθιστώντας τα κοσμήματά της κομψά και ροκ ταυτόχρονα.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στο www.littlestore.gr για να δείτε ολόκληρη τη συλλογή της καθώς δεν αποτελείται μόνο από κοσμήματα, αλλά και από πλεκτά είδη, μπομπονιέρες και λαμπάδες.