Το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας χρειάζεται δραστική και βαθιά ενυδάτωση. Έτσι, η κρέμα σώματος που έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε μπορεί να μην καλύπτει τις ανάγκες που προκύπτουν από την έκθεση στον ήλιο. Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να στραφούμε σε προϊόντα που προσφέρουν έξτρα ενυδάτωση τόσο λόγω της υφής τους, όπως το gel και το body butter, αλλά και εξαιτίας της σύστασης τους.

Το gel είναι ιδανικό για χρήση τους θερινές μήνες γιατί είναι δροσιστικό κι απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα, ενώ το body butter με την παχιά υφή αφήνει ένα λεπτό φιλμ πάνω στο δέρμα εξασφαλίζοντας βαθιά ενυδάτωση.

Ποια όμως είναι τα συστατικά που μπορούν όχι μόνο να θρέψουν αλλά και να προστατεύσουν το δέρμα μας από τη βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου;

O Χριστόφορος Κολόμβος (1451-1506) είχε πει πως “Τέσσερα είναι τα βασικά συστατικά για την υγεία του ανθρώπου, τα δημητριακά, το σταφύλι, η ελιά και η αλόη. Το πρώτο τρέφει, το δεύτερο ανυψώνει το πνεύμα, το τρίτο δίνει αρμονία και το τέταρτο θεραπεύει.”

Η δήλωση του μεγάλου εξερευνητή δεν χωρά αμφισβήτηση, ειδικά σε ό,τι αφορά την θεραπευτική ιδιότητα της αλόης. Η αλόη έχει ονομαστεί «το φυτό των πρώτων βοηθειών» ακριβώς επειδή ενυδατώνει την επιδερμίδα, επιταχύνει την επούλωση από εγκαύματα, κοψίματα ή πληγές, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και διευκολύνει την ανάπλαση του δέρματος, ενώ βοηθάει σε περιπτώσεις δερματίτιδας.

Η Biolyn δημιούργησε ένα Aloe Vera Gel για όλο το σώμα και το πρόσωπο που προστατεύει ,καταπραΰνει και ενυδατώνει. Δροσίζει και αναζωογονεί την αφυδατωμένη επιδερμίδα μετά από την έκθεση στον ήλιο και παράλληλα είναι κατάλληλο για παιδιά.Aloe Vera (2)

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα προϊόντα της Biolyn αποτελούνται από βιολογικά βότανα χωρίς να περιέχουν Parabens, Sls, Phenoxythanol, Silicon, Peg, Mineral Oil, Synthetic Color, που σημαίνει ότι η χρήση τους είναι ασφαλής για όλη την οικογένεια. Επιπλέον, κανένα προϊόν τους δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα κατά τη διάρκεια της παραγωγής του και τα κύρια συστατικά τους είναι η αλόη και το ελληνικό λάδι ελιάς.Biolyn - Logo

Τέλος, αν η επιδερμίδα σας έχει ανάγκη να αναπληρώσει τη χαμένη της υγρασία τότε το body butter είναι η ιδανική επιλογή. Το Biolyn Body Butter με την πλούσια κρέμα εντατικής ενυδάτωσης για όλο το σώμα με αλόη, ελαιόλαδο και βούτυρο βουτυροσπέρμου, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί.Body Butter (3)

Απολαύστε τον ήλιο, περιορίζοντας τα αποτελέσματα της βλαβερής δράσης του με τα κατάλληλα προϊόντα!

Όλα τα προϊόντα της Biolyn είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ενώ μπορείτε να τα παραγγείλετε και μέσα από το site biolyn.gr.