Το γαλλικό μανικιούρ έχει ανανεωθεί εδώ και αρκετές σεζόν. Η αρχή έγινε με την ίσια γραμμή που απέκτησε καμπυλωτό σχήμα και με τους εναλλακτικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Έτσι, είναι πλέον δεδομένο πως το γαλλικό μανικιούρ δε θυμίζει σε τίποτα το total white στυλ του και οι nail artists αρνούνται να βάλουν φρένο στη φαντασία τους. Και γιατί να το κάνουν, αφού κατορθώνουν να παρουσιάζουν ολοένα και πιο ευφάνταστους συνδυασμούς για το γαλλικό μανικιούρ.

Ας δούμε λοιπόν ποιες εκδοχές του γαλλικού μανικιούρ παρουσίασαν για τη χειμερινή σεζόν 2015-16 μεγάλοι οίκοι μόδας:

Ουδέτεροι τόνοι και μαλακές γραμμές

Αυτή ήταν η ιδέα που είχε η δημοφιλής nail artist Jin Soon Choi για το fashion show του οίκου Tibi. Έτσι, τα νύχια απέκτησαν μπεζ βάση και η λευκή γραμμή στο τελείωμα ήταν παχιά και καμπυλωτή.

νέο γαλλικό μανικιούρ

Tibi Fall 2015

Έντονο χρώμα

Τα μακριά νύχια που παρουσιάστηκα στο fashion show του Jeremy Scott απέκτησαν έντονα χρώματα όπως το μοβ και το κίτρινο ενώ για το γαλλικό μανικιούρ έγινε συνδυασμός half moon με μία λεπτή γραμμή να διαπερνά το κέντρο του νυχιού.

νέο γαλλικό μανικιούρ

Jeremy Scott Fall 2015

νέο γαλλικό μανικιούρ

Jeremy Scott Fall 2015

Διπλή γραμμή

Για το fashion show της Rebecca Minkoff τα νύχια είχαν μια τελείως διάφανη glossy βάση αλλά στο τελείωμα τους απέκτησαν ένα διπλό γραμμικό half moon σε συνδυασμό burgundy red-σκούρου μπλε.

νέο γαλλικό μανικιούρ

Rebecca Minkoff Fall 2015

νέο γαλλικό μανικιούρ

Rebecca Minkoff Fall 2015

Color blocking

Για τον οίκο Au Jour Le Jour το γαλλικό μανικιούρ έγινε μια υπόθεση χρωματιστή αφού διαμορφώθηκαν διαφορετικοί color block συνδυασμοί σε κάθε νύχι.

νέο γαλλικό μανικιούρ

Au Jour Le Jour Fall 2015

Αντεστραμμένο γαλλικό μανικιούρ

Το αντεστραμμένο γαλλικό μανικιούρ σε ασπρόμαυρη αντίθεση παρουσίασε ο οίκος Zero + Maria Cornejo σε ένα συνδυασμό πρωτότυπο και σοφιστικέ ταυτόχρονα.

νέο γαλλικό μανικιούρ

Zero + Maria Cornejo Fall 2015

Έντονο χρώμα ή ουδέτερες αποχρώσεις, το γαλλικό μανικιούρ δέχτηκε αναμφίβολα μια ενδιαφέρουσα ανανέωση και το φετινό χειμώνα.