Μπορεί η Άνοιξη να μπαίνει επίσημα στις 21 Μαρτίου αλλά αυτό δε σημαίνει πως η διάθεση μας δεν είναι ήδη ανάλογη. “Ανανέωση” αυτή είναι η λέξη-κλειδί για το Μάρτη και εμείς έχουμε 5 προτάσεις για αλλαγή στο σημείο που “ξεσπάμε” συνήθως: τα μαλλιά μας!

Μπες στο κομμωτήριο, και μην κοιτάξεις πίσω σου, με μία από αυτές τις προτάσεις:

Ασύμμετρο pixie κούρεμα

Μακρύτερο και περισσότερο μαλλί στη μία πλευρά, παραμένει edgy αλλά μεταμορφώνεται σε λιγότερο επιθετικό με τις ξυρισμένα πλαϊνά και γίνεται πιο ανεπιτήδευτο με ελαφρύ κυματισμό με δομή και όγκο (Lily Collins) ή σε απόλυτη λεία και άψογη εκδοχή (Rita Ora).

Lily Collins

Lily Collins

Rita Ora

Rita Ora

Το αρχιτεκτονικό καρέ

Bob που φανερώνει το λαιμό και τους ώμους που διαθέτει διάσταση και κίνηση χάρη στην κυματιστή γραμμή και γωνιακά κοψίματα. Ιδανικό για όσες αναζητούν ένα κοντό και ανεπιτήδευτο κούρεμα που δεν είναι τόσο τολμηρό όσο ένα pixie.

Jordan Dunn

Jordan Dunn

Sienna Miller

Sienna Miller

Το ασύμμετρο Lob

Ένα κούρεμα που μπερδεύει δύο τάσεις: την ασυμμετρία με το Lob. Σοφιστικέ και μοντέρνο ταυτόχρονα. Ιδανικό για γυναίκες με ίσια μαλλιά (για γυναίκες που τα ισιώνουν συχνά) καθώς απαιτεί απουσία όγκου και καθαρές γραμμές για να αναδειχθεί.

Margot Robbie

Margot Robbie

Rose Byrne

Rose Byrne

Η φράντζα αλά Γαλλικά

Θυμήσου τη Jane Birkin, το fashion icon της δεκαετίας του ’70 και το έπιασες το νόημα. Το κυρίαρχο στοιχείο του look είναι η φράντζα που μακραίνει σταδιακά προς τα κάτω, χωρισμένη στη μέση. Το hair look είναι ιδανικό για τις γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν μια αλλαγή δίχως να χάσουν μήκος από τα μαλλιά.

Brehati Prinsloo

Brehati Prinsloo

Το φυλαρισμένο Lob

Το συγκεκριμένο κούρεμα βασίζεται στην πλαϊνή χωρίστρα, στο έντονο φυλάρισμα και το μεσαίο μήκος. Πρόκειται για ένα κούρεμα αντιθέσεων αφού το δομημένο κούρεμα συναντά τη “χαλασμένη” πλευρά του μέσα από τα χαλαρά κύματα στα μαλλιά που μπορούν να πάρουν και beach hair υφή.

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Rosie Huntington Whiteley

Rosie Huntington Whiteley