Μέχρι πριν έναν χρόνο το μούσι, το τατουάζ και το μαλλί κότσος ήταν must για έναν άντρα και πραγματικά μας εντυπωσίαζε. Καθώς η μόδα όμως προχωράει και εξελίσσεται, εντυπωσιαζόμαστε με τα μοναδικά hair trends που παρουσιάζονται κατά καιρούς. Η νέα μόδα θέλει τους άντρες να υποκύπτουν στην ομορφιά της κοτσίδας και να την επιλέγουν.

Βλέποντας τις πλεξούδες σε έναν άντρα συχνά στρέφεις το κεφάλι για να του ρίξεις μια δεύτερη ματιά αφού μπορούν εύκολα να τραβήξουν τη προσοχή σου. Αυτές τις μέρες οι άνδρες ψάχνουν πολλούς και διαφορετικούς τρόπους να εκφραστούν και ένας από αυτούς είναι φυσικά τα μαλλιά τους για μια ακόμα φορά.

Οι κοτσίδες είναι μια πολύ καλή λύση για τους άνδρες που έχουν μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά και εδώ είναι μια πλήρης συλλογή με διαφορετικά μοτίβα πλεγμένα για κάθε γούστο. Απλές, περίπλοκες ή φανταχτερές;

Το θέμα είναι να νιώθεις εσύ άνετα. Αν και η βασική μορφή είναι πάντα in, υπάρχουν και κάποια μοτίβα που κλέβουν εντυπώσεις όπως ζιγκ-ζαγκ πλεξούδες ή σχέδια φίδι είναι από τα πιο δημοφιλή hairstyles των Αφροαμερικανών ανδρών. Δείτε λοιπόν μερικά παραδείγματα και πάρτε ιδέες και για τα δικά σας μαλλιά.