Ωραία είναι τα νέα beauty trends που ανανεώνουν το look μας αλλά ακόμα πιο ωραία είναι εκείνα που στοιχίζουν ελάχιστα στην τσέπη μας! Ένα από αυτά είναι η νέα εμμονή των κυριών της διεθνούς showbiz με τα nude ροζ χείλη. Σιγά τα νέα θα σκεφτείς και θα έχεις δίκιο, αφού η τάση του φυσικού μακιγιάζ κυριαρχεί τουλάχιστον ένα χρόνο τώρα. Η αλήθεια είναι πως δεν επικεντρωνόμαστε στα ροζ χείλη αλλά στα glossy ροζ χείλη αφού μετά από χρόνια και χρόνια ματ κραγιόν η glossy υφή επιστρέφει και κάνει την αρχή καλύπτοντας μια διακριτική ροζ απόχρωση.

Η νέα τάση έκανε την Taylor Swift να αποχωριστεί για λίγο το σήμα-κατατεθέν κόκκινο κραγιόν της, η Jessica Alba βρήκε την τέλεια απόχρωση nude pink και glossy φινίρισμα για τη σταρένια επιδερμίδα της, η Jordana Brewster επένδυσε σε ένα καραμελέ ροζ κραγιόν και δεν βγήκε χαμένη, η Julia Restoin Roifled φόρεσε μια κλασική ροζ απόχρωση με αρκετή στρώση διάφανου gloss, ενώ η Suki Waterhouse λάνσαρε τη συγκεκριμένη τάση με ένα ροζ-ροδακινί κραγιόν.

Αν θέλεις κι εσύ να λανσάρεις την τάση δεν έχεις παρά να φορέσεις το αγαπημένο-α ροζ κραγιόν και να κάνεις φινίρισμα με μια στρώση gloss.

Η πρόταση μας είναι το Mint Lip Gloss της The Body Shop για μία διάφανη, πλούσια επίστρωση και το Lip Fixation Gloss της Jane Iredale (απόχρωση Compulsion) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επίστρωση τόσο το διάφανο glitter gloss όσο και το χρωματιστό gloss που χαρίζει ένα καραμελέ φινίρισμα στα ροζ χείλη.

The Body Shop Mint Lip Gloss

The Body Shop Mint Lip Gloss

Jane Iredale Lip Fixation Compulsion

Jane Iredale Lip Fixation Compulsion