Ξεκινήστε τη καθημερινή σας περιποίηση ομορφιάς με ένα ντους παρέα με τη νέα σειρά της Dove, Dove Body Wash!Ξεκίνησε τη μέρα σου απολαμβάνοντας ένας ντους με το νέο Dove Body Wash και δες την καθημερινή φροντίδα του εαυτού σου να γίνεται μια πραγματική εμπειρία ομορφιάς. Περιποίηση ομορφιάς… που ξεκινάει από το σπίτι με το νέο αφρόλουτρο Dove.

Packshot Rodin 250ml Packshot Rodin 250ml Packshot Rodin 250ml

Η νέα σειρά, αποτελεί τη μεγαλύτερη καινοτομία της μάρκας, αφού οι ειδικοί του Dove βελτίωσαν τη σύνθεσή του κάνοντας το αφρόλουτρο Dove ακόμα πιο απαλό για την εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας. Παράλληλα, με την επιλογή εξευγενισμένων ήπιων συστατικών καθαρισμού, η νέα σειρά Dove χαρίζει σε κάθε γυναίκα μια συναρπαστική εμπειρία ντους με ένα πιο πλούσιο και κρεμώδη αφρό! Το αποτέλεσμα; Πιο όμορφη, απαλή και λεία επιδερμίδα με ένα μόνο ντους και φυσικά, άνεση και αυτοπεποίθηση όλη μέρα.

Packshot Rodin 250ml Packshot Rodin 250ml Packshot Rodin 250ml

Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα του ήπιου καθαρισμού με τα θρεπτικά για την επιδερμίδα συστατικά του συμπλέγματος Nutrium Moisture, η νέα σειρά DoveBodyWash βοηθά το ευάλωτο δέρμα να παραμένει προστατευμένο και ικανό να ρυθμίζει τη φυσική ισορροπία υγρασίας στην επιδερμίδα. Έτσι, το ντους μετατρέπεται σε μια ολοκληρωμένη και ανώτερη εμπειρία φροντίδας, καθαρισμού και ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Packshot Rodin 250ml Packshot Rodin 250ml Packshot Rodin 250ml

Συμβουλές για βελούδινη επιδερμίδα:

  1. Απόλαυσε ένα χλιαρό ντους.To καυτό ντους σε κάνει να νιώθεις όμορφα, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να διευκολύνει τη ταχύτερη απώλεια φυσικής υγρασίας από την επιδερμίδα, αφήνοντας αίσθηση ξηρότητας. Προτίμησε, λοιπόν, ένα χλιαρό ντους.

  1. Κάνε ένα σύντομο ντους. Η παρατεταμένη έκθεση στο νερό της βρύσης μπορεί να αφαιρέσει από την επιδερμίδα πολύτιμα συστατικά που δεσμεύουν υγρασία στο εσωτερικό της. Απέφυγε την παραμονή στο ντους πάνω από 10-15 λεπτά.

  1. Διατήρησε το δέρμα σου καθαρό και ενυδατωμένο. Το νέο DoveBodyWash είναι σχεδιασμένο ώστε να καθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα, είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι προσφέρει αξεπέραστη απαλότητα για την κεράτινη στιβάδα και θρέφει την επιδερμίδα, βοηθώντας τη να διατηρεί την ικανότητά της να συγκρατεί πολύτιμη υγρασία στο εσωτερικό/ βοηθώντας τη να παραμένει ενυδατωμένη. Κάνε απολέπιση. Τα ειδικά γάντια απολέπισης ή τα σφουγγάρια σώματος είναι κατάλληλα για εντατική απολέπιση και απομάκρυνση του σκληρού δέρματος. Για τέλειο αποτέλεσμα και αισθησιακά απαλή επιδερμίδα, συνδύασε την απολέπιση σου με το DoveGentleExfoliatingBodyWash.

  1. Κάνε στο σώμα σου μασάζ. Το μασάζ όχι μόνο σε κάνει να νιώσεις υπέροχα, αλλά παράλληλα αυξάνει την κυκλοφορία κάνοντας το δέρμα σου να λάμπει.