Και επιτέλους τώρα που τελείωσαν οι γιορτές και μπαίνεις ξανά σε πρόγραμμα παρατηρείς την επιδερμίδα σου και δεν είσαι πια ξεκούραστη και φωτεινή. Τι θα κάνεις γι αυτό; Μα φυσικά σου έχουμε το express kit για να σώσεις την κατάσταση.

Η L’Oreal Paris συνεχίζει τη τελετουργία πολυτέλειας εντάσσοντας την πρώτη κρέμα- μάσκα νύχτας για εντατική θρέψη στην οικογένεια των πολύτιμων ελαίων. Πλούσια σε αιθέρια έλαια όπως πολύτιμα έλαια Rosier Muscat και έλαιο Argan, για την απόλυτη χαλάρωση. Συνδυάζοντας τις προστατευτικές και θρεπτικές ιδιότητες του βασιλικού πολτού με τις ιδιότητες φωτεινότητας του άνθους Imperata Preciosa, η κρέμα μάσκα Extraordinary Oil προσφέρει εντατική θρέψη και αποκαλύπτει τη λάμψη της επιδερμίδας σου.

EO NIGHT

Άμεσα η επιδερμίδα θρέφεται εντατικά, ανακτά όλη την ελαστικότητα της και φωτίζεται. Μέρα με τη μέρα η επιδερμίδα γίνεται πιο πυκνή και τα σημάδια κούρασης σβήνουν,αποκτά λαμπερή όψη και ανακτά όλη τη ζωντάνια της.

Και πως θα το πετύχεις αυτό; Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα προσεχτικά

  • Βήμα 1: Αφαίρεσε προσεχτικά το μακιγιάζ και καθάρισε την επιδερμίδα.
  • Βήμα 2:Εφάρμοσε μια λεπτή στρώση κρέμας – μάσκας στο πρόσωπο σου.
  • Βήμα 3: Κάνε μασάζ με αργές και βαθιές κυκλικές κινήσεις σε κροτάφους, μάγουλα και σε όλο το μέτωπο.
  • Βήμα 4: Εφάρμοσε μια πιο παχιά στρώση της κρέμας και άφησε τη να δράση για 15 λεπτά προκειμένου να ανακουφίσεις την επιδερμίδα σου.