11 Μαρτίου, Λονδίνο. Η Leona Lewis ,η νέα Brand Activist της The Body Shop, μαζί με το αγαπημένο της pet, γιορτάζουν την απαγόρευση των πειραμάτων στα ζώα για καλλυντικά προϊόντα, η οποία εφαρμόζεται οριστικά από σήμερα. Πρόκειται για μια ημέρα ορόσημο για τη The Body Shop και την Cruelty Free International, οι οποίες δικαιώνονται μετά από 20 χρόνια συνεχών εκστρατειών.

Από σήμερα, απαγορεύεται η εισαγωγή και η πώληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση νέων καλλυντικών προϊόντων και συστατικών που έχουν δοκιμαστεί σε ζώα σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο. Η The Body Shop είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες ομορφιάς που δε θα επηρεαστεί από την απαγόρευση, καθώς ήταν πάντα και συνεχίζει να είναι Ενάντια στα Πειράματα σε Ζώα.

Οι προσπάθειες της The Body Shop και της Cruelty Free International δε σταματούν εδώ. Συνεχίζουν την εκστρατεία με απώτερο σκοπό την εφαρμογή της απαγόρευσης των πειραμάτων στα ζώα σε παγκόσμιο επίπεδο. Γι’ αυτό, καλούν όλο τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια υπογράφοντας τις αντίστοιχες αιτήσεις, οι οποίες θα παρουσιαστούν στις κυβερνήσεις και τους αρμόδιους φορείς όλων των χωρών.

Η Leona αναφέρει: “Καλώ όλους εσάς να υπογράψετε την αίτηση της Cruelty Free International ώστε να επιβάλλουμε στις κυβερνήσεις όλων των χωρών να εφαρμόσουν την απαγόρευση των πειραμάτων στα ζώα για καλλυντικούς σκοπούς. Όλοι μαζί μπορούμε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα παγκοσμίως ότι η ομορφιά Χωρίς Βαναυσότητα σε Ζώα είναι συνώνυμο της έννοιας της ανθρωπιάς”.Leona-promo-shot

H Leona έχει πουλήσει πάνω από 20 εκ. δίσκους κι έχει κερδίσει ένα μεγάλο αριθμό βραβείων και υποψηφιοτήτων. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει προσγειωμένη και αφοσιωμένη στα «πιστεύω» της. Αγαπάει τα ζώα, είναι χρόνια χορτοφάγος κι έχει μια κατασταλαγμένη άποψη για την ομορφιά χωρίς βαναυσότητα. Όλα αυτά την κάνουν την κατάλληλη συνεργάτιδα για τη The Body Shop.

Η Leona έδωσε το όνομά της σε μια αποκλειστική χωρίς βαναυσότητα στα ζώα, σειρά μακιγιάζ περιορισμένης κυκλοφορίας και σε ένα δημοφιλές άρωμα. Η σειρά μακιγιάζ αποτελείται από καλλυντικά προϊόντα 100% vegetarian, σε υπέροχες αποχρώσεις. Όσο για τη συσκευασία τους, απεικονίζουν ένα ελάφι ως σύμβολο εορτασμού για τη The Body Shop που χρησιμοποίησε το συνθετικό musk στα προϊόντα της αντί για το musk που λαμβάνεται από τους αδένες ελαφιού. Η Limited Edition Collection by Leona Lewis θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα της The Body Shop στην Ελλάδα, στο τέλος Απριλίου.leona-lewis-for-body-shop

Για να δηλώσετε κι εσείς την υποστήριξή σας, μπορείτε να υπογράψετε την αίτηση που θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο Cruelty Free International/Tell The World αλλά και στα καταστήματά της The Body Shop από τέλη Απριλίου ενώ για να γιορτάσει τη συνεργασία της με τη The Body Shop, η Leona θα δώσει μια μυστική συναυλία αποκλειστικά για fans, η οποία θα μεταδοθεί live στις 26 Μαρτίου 2013. Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε τη σελίδα της The Body Shop στο Facebook .