Το φετινό καλοκαίρι λατρεύει τη φυσικότητα. Αυτό έχει φανεί τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα νύχια. Τα μαλλιά επομένως δεν θα μπορέσουν να μην ακολουθήσουν τη συγκεκριμένη τάση και να φαίνονται επιτηδευμένα.

Έτσι, η Diane Von Furstenberg παρουσίασε ένα hairstyle με χαλαρές μπούκλες στην ανοιξιάτικη κολεξιόν της για το 2013, ενώ η Claire Danes εμφανίστηκε πιο σέξι από ποτέ μετά και τη γέννηση του παιδιού της στην τελετή για τα βραβεία Χρυσές Σφαίρες με hair look που ο κομμωτής εμπνεύστηκε από τη Jessica Rabbit.

Και φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις πρώτες διδάξασες: Blake Lively και Kate Hudson.blake-lively-loose-hair kate-hudson-loose-hair

Τι χρειάζεται να κάνεις για να πετύχεις το συγκεκριμένο look; Καταρχάς να ξεχάσεις το styling. Αν τα μαλλιά σου είναι έστω και λίγο κυματιστά μπορείς μετά το λούσιμο να τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά ή να χρησιμοποιήσεις πιστολάκι και όσο κρατούν ακόμα λίγη υγρασία πιάσε τα σε ένα χαλαρό κότσο, πέσε για ύπνο και το πρωί μόλις αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω θα σχηματίζουν τις πιο σέξι και ανεπιτήδευτες μπούκλες.

Αν πάλι τα μαλλιά σου είναι ολόισια και ζηλεύεις τα κυματιστά μαλλιά (πάντα ζηλεύουμε αυτό που δεν έχουμε) δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό ψαλίδι για μπούκλες αλλά θυμήσου να βουρτσίσεις στο τέλος τα μαλλιά σου έτσι ώστε να “χαλαρώσουν” οι μπούκλες.

Και στις δύο περιπτώσεις το μοναδικό προϊόν styling που θα χρειαστείς είναι μία λακ που θα ψεκάσεις στις ρίζες έτσι ώστε να αποκτήσουν όγκο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη νέα Syoss Glossing Hold Shine Seal Hairspray που παρέχει extra δυνατό κράτημα και λάμψη μεγάλης διάρκειας.syoss-shine-sealing-hairspray

Ναι, το hit του φετινού καλοκαιριού είναι το “Άστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα…”