Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος του 2013 αποτελεί παρελθόν κι αρκετοί από εμάς είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε 3 μέρες στην παραλία. Καμιά φορά στεκόμαστε τόσο στην αντηλιακή προστασία που ξεχνάμε πως ακριβώς λόγω της αυξημένης έκθεσης στον ήλιο, η επιδερμίδα «διψάει» και χρειάζεται εντατική ενυδάτωση και αναζωογόνηση μετά την ηλιοθεραπεία.

Όταν διψάμε συνήθως αναζητούμε δροσιστικές γεύσεις όπως ένα sorbet ή μερικές φέτες πεπόνι ή ακόμα καλύτερα ένα sorbet πεπόνι. Φανταστείτε λοιπόν αν εκτός από τον ουρανίσκο σας την ίδια δροσερή αίσθηση απολάμβανε και το δέρμα σας. Η Ambre Solaire έκανε το όνειρο, πράξη, δημιουργώντας τη gel κρέμα για 24ωρη φροντίδα μετά τον ήλιο με δροσιστική υφή sorbet και με καλοκαιρινό άρωμα πεπόνι!

Ambre Solaire After Sun Refreshing Gel ( Ενδεικτική λιανική τιμή 11 €)

Ambre Solaire After Sun Refreshing Gel ( Ενδεικτική λιανική τιμή 11 €)

Κι επειδή το δοκίμασα, τολμώ να δηλώσω πως το προϊόν είναι εθιστικό! Ο συνδυασμός της δροσερής υφής sorbet με ένα απόλυτα καλοκαιρινό άρωμα, μετατρέπει την ενυδάτωση σε μια εμπειρία φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Η επιδερμίδα μένει ενυδατωμένη και απαλή χάρη σε ένα gel με υφή που δεν κολλάει ούτε αφήνει λιπαρή αίσθηση αλλά καταπραΰνει αμέσως το δέρμα.

Δοκιμάστε το Ambre Solaire After Sun Gel και θα διαπιστώσετε πως τις μέρες του καλοκαιριού που δεν θέλετε να εγκαταλείψετε το ντους σας προκειμένου να παρατείνετε την αίσθηση δροσιάς, θα ολοκληρώνετε τη διαδικασία πιο γρήγορα γιατί θα έχετε μια πιο έντονη, απολαυστική αίσθηση δροσιάς να σας περιμένει!