Λατρεύουμε τις Παρασκευές για πολλούς -αυτονόητους- λόγους και ένας από αυτούς είναι επειδή μπορούμε να φύγουμε από το γραφείο και να συναντήσουμε κατευθείαν τους φίλους ή τους συναδέλφους σε ένα μπαράκι, δίχως να σκεφτόμαστε ότι αύριο είναι εργάσιμη μέρα.

Επειδή η τουαλέτα του γραφείου (και κυρίως ο φωτισμός της) δεν ενδείκνυται για την ετοιμασία που θα κάναμε στον καθρέφτη του μπάνιου μας, παρουσιάζουμε 4 μυστικά για ένα γρήγορο, αλλά εντυπωσιακό συνάμα, beauty look:quick-makeup

Μην ξαναβάλεις μάσκαρα γιατί το μόνο που θα κατορθώσεις είναι να προκαλέσεις κόμπους και να ενώσεις τις βαμμένες από το πρωί βλεφαρίδες σου. Για να δώσεις έμφαση στο βλέμμα απλώς πέρασε το πινέλο μόνο στη βάση των βλεφαρίδων προκειμένου να φανούν και πάλι έντονες και γεμάτες.

Επειδή δεν είναι η στιγμή να πειραματιστείς με το eyeliner, επένδυσε σε ένα έντονο, φωτεινό κραγιόν. Όσες έχουν ανοιχτή/σταρένια επιδερμίδα ας προτιμήσουν τα coral red κραγιόν ενώ οι πιο σκούρες επιδερμίδες μπορούν να προτιμήσουν τις φούξια αποχρώσεις.

Ματ κραγιόν Color Drama Fuchsia Desire by Maybelline NY

Ματ κραγιόν Color Drama Fuchsia Desire by Maybelline NY

L'Oreal Paris Exlcusive Reds-Julianne (κόκκινη-κοραλί απόχρωση)

L’Oreal Paris Exlcusive Reds-Julianne (κόκκινη-κοραλί απόχρωση)

Αν έχεις χωρίστρα στη μέση ή τα μαλλιά μαζεμένα σε ατημέλητους κότσους με στυλό ή πρόχειρες αλογοούρες, ήρθε η στιγμή να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω, να κάνεις μια πλαϊνή, glam χωρίστρα και να περάσεις με λίγο έλαιο τα μαλλιά για να τα πειθαρχήσεις και να τους δώσεις λάμψη.

BC Barbary Fig Oil/Schwarzkopf Professional

BC Barbary Fig Oil/Schwarzkopf Professional

Αν προβλέπεις πως εκεί στο μπαράκι, θα βρεθείς να ποζάρεις σε μερικές selfies, φρόντισε να ταμπονάρεις με ένα κομμάτι χαρτί την περιοχή Τ του προσώπου πριν φύγεις από το γραφείο, έτσι ώστε να αποφύγεις τη γυαλάδα στις φωτογραφίες.

Thank God It’s Friday!