Όσες έχετε ήδη ενημερωθεί για τις νέες τάσεις στα μαλλιά, μάλλον δεν θα ξαφνιαστείτε μόλις διαπιστώσετε πως η Beyoncé, ως γνήσια trend-setter, δοκίμασε ένα από τα must look του χειμώνα, τις αφέλειες.

Η Beyoncé πολύ σοφά επέλεξε μακριές αφέλειες που αγκαλιάζουν το πρόσωπο κι είναι πιο μακριές στις άκρες ενώ για το χρώμα διάλεξε την πολύ κολακευτική για τον τόνο του δέρματός της, απόχρωση του μελιού.

Ο σύζυγος της, Jay Z, μάλλον εγκρίνει το νέο λουκ αφού την κοιτούσε όλο περηφάνια όταν εμφανίστηκαν στον αγώνα μπάσκετ των Nets εναντίον των Raptors στο Brooklyn, στις 3 Νοεμβρίου 2012.

H Beyonce με τον Jay Z στην πρόσφατη εμφάνιση τους σε αγώνα μπάσκετ

Όσες πάλι δεν προλάβατε να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας γύρω από τις φετινές τάσεις του χειμώνα στα μαλλιά, μην ανησυχείτε το That’s Life φροντίζει για εσάς, αρκεί να ακολουθήσετε το κάτωθι link:

http://www.thatslife.gr/cool-life/winter-2013-hair-trends/

Κι επειδή κάποιες μπορεί να αδιαφορήσουν για το hair-style της Beyoncé, αφού έχουν πάρει όρκο βαρύ πως δεν πρόκειται να κόψουν ποτέ τα μαλλιά τους αφέλειες (ξανασκεφθείτε το, αν διαλέξετε τις αφέλειες που ταιριάζουν στο πρόσωπό σας όπως έκανε η Beyoncé) αλλά λατρεύετε την άλλη τάση που λανσάρει με το patterned matching suit δεν μένει παρά να βρείτε όλες τις πληροφορίες για μία απ’τις πιο τολμηρές τάσεις του χειμώνα εδώ:

http://www.thatslife.gr/cool-life/taseis-xeimwnas-2013-moda/

Πως νομίζετε πως κρατάει τα σκήπτρα του fashion-icon η Beyoncé; Λανσάρει τουλάχιστον δύο τάσεις σε μία εμφάνιση. Σε αγώνα μπάσκετ, θα μου πείτε…λεπτομέρειες 🙂