Τα superfruits δεν κάνουν μόνο καλό στην υγεία σου αλλά και στην επιδερμίδα σου. Τα superfruits είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, θρεπτικά συστατικά και ηλεκτρολύτες και μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα ενέργειας στον ανθρώπινο οργανισμό και το δέρμα. Η bioten αξιοποίησε τις ιδιότητές τους, για περισσότερη ομορφιά εμπνευσμένη από τη Φύση και δημιούργησε τις ενυδατικές κρέμες προσώπου και τα γαλακτώματα σώματος. Η bioten, στοχεύοντας στην πρόληψη, την ενυδάτωση και τη φροντίδα, σας προσκαλεί να δοκιμάσετε ένα εκρηκτικό «κοκτέιλ superfruits», τη νέα σειρά Skinnergy για νεανικά δέρματα και μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων και ενυδάτωσης.

Επιλέξτε ανάμεσα σε 3 διαφορετικές εκδοχές σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος σας:

  • 100% φυσικό εκχύλισμα GojiBerry, το superfruit που συμβάλλει στην ενίσχυση της ενέργειας, ζωντάνιας και δύναμης και προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση.

  • 100% φυσικό εκχύλισμα Guava, μία σημαντική πηγή θρεπτικών και αντιοξειδωτικών συστατικών, που συμβάλλει στην ενυδάτωση, την απαλότητα και την αναζωογόνηση του δέρματος.

  • 100% φυσικό εκχύλισμα Lychee, πλούσιο σε Vitamin C, υδατάνθρακες και ορυκτά κι έναν εξαιρετικό παράγοντα ενυδάτωσης και θρέψης.

BIOTEN SKINNERGY

Η σειρά Skinnergy απορροφάται άμεσα και είναι επίσης εμπλουτισμένη με:

  • Moisture Plus 24h, ένα μοναδικό συνδυασμό ενυδατικών παραγόντων και φυσικών βιο-πολυμερών, που προσφέρουν διπλή δράση, ως προστατευτική ασπίδα στην επιφάνεια του δέρματος και ως αποθεματικό υγρασίας για άμεση ενυδάτωση που διαρκεί έως και 24 ώρες.

  • SEPIMAT™ P, που παγιδεύει το περιττό σμήγμα και συμβάλλει στη μείωση της λιπαρής όψης του δέρματος, προσφέροντας ένα ματ αποτέλεσμα και

  • SPF 15, το οποίο προστατεύει το δέρμα από την ακτινοβολία UVA/UVB.