Το Lob, η πιο καυτή τάση στο κούρεμα από το Φθινόπωρο του 2014 που επέτρεψε σε τόσες γυναίκες να αλλάξουν το look τους (και να κάνουν κάτι για τις κατεστραμμένες άκρες των μαλλιών τους δίχως να θυσιάσουν και πολύ μήκος), παραμένει δυνατό hair trend και την Άνοιξη του 2015 ανανεώνεται χρωματικά αφού μετατρέπεται σε Blob = Blonde + Lob.

Από την Kim Kardashian που εξέπληξε τους πάντες με τις εμφανίσεις της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού όταν πραγματοποίησε τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της βάφοντας ξανθό πλατινέ (σχεδόν στην απόχρωση του πάγου) τα μαλλιά της που είχαν αποκτήσει κούρεμα Lob από τον Ιανουάριο του 2015…kim-kardashian-blob kim-k-blob

…μέχρι τη ρομαντική Lauren Conrad που αποφάσισε να αποχωριστεί τις μακριές τούφες της και να ενδώσει στο Lob (που όσο περνά ο καιρός γίνεται Bob)…LC-Lauren-Conrad-blob

…και τις κολλητές φίλες Karlie Kloss και Taylor Swift, η πρώτη με μίνιμαλ και η δεύτερη με φυλαριστή γραμμή του Lob…karlie-kloss-blob Taylor-Swift-blob

…το δεδομένο είναι ένα το Lob την Άνοιξη του 2015 είναι ξανθό!

Την τάση επιβεβαιώνει και η L’Oreal Professionnel μέσα από την τάση του IT χρώματος: Ξανθό Grown-Out (Ξανθό με πιο σκούρες ρίζες). Ξανθό του πάγου σε μήκη και άκρες και ρίζες με έντονη αντίθεση σε φυσικούς τόνους. Μια απαλή και συγχρόνως ροκ αντίθεση που δίνει το αποτέλεσμα του Ξανθού Grown-Out.

Ως μούσα του Ξανθού Grown Out, η L’Oreal Professionnel συνεργάζεται με την Alice Dellal,  κόρη γνωστού top model, εκκεντρική κληρονόμο και μούσα του Karl Lagerfeld για τη Chanel.

Αlice Dellal μούσα της Boy bag του οίκου Chanel SS'15

Αlice Dellal μούσα της Boy bag του οίκου Chanel SS’15

Οι Frédéric Mennetrier και James Rowe, επιμελήθηκαν το χρώμα και styling αντίστοιχα της Alice προσφέροντάς της ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Για το χρώμα χρησιμοποιήθηκε η Majiblond, η υπερξανθιστική βαφή της L’Oréal Professionnel. Ένα ξανθό του πάγου με πιο σκούρες ρίζες, ροκ και έντονο για να συγκεντρώσει τα βλέμματα. Για το styling, η έμπνευση ήρθε από το backstage και το συνδυασμό υφών και προϊόντων για ένα ατίθασο αποτέλεσμα. Το Crêpage de Chignon προσφέρει την ατημέλητη υφή και το νέο Shower Shine εκτυφλωτική λάμψη με διάρκεια για να απογειώσει το αποτέλεσμα στο φινίρισμα.

O James Rowe επιμελείται το hair styling της Alice Dellal

O James Rowe επιμελείται το hair styling της Alice Dellal

Tα προϊόντα του συγκεκριμένου ΙΤ look της L'Oreal Professionnel

Tα προϊόντα του συγκεκριμένου ΙΤ look της L’Oreal Professionnel

Αν ανέκαθεν πίστευες πως οι ξανθές περνούν καλύτερα, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το αποδείξεις ενδίδοντας στην τάση του Blob!