Έχεις φανταστεί ποτέ ότι ενώ κοιμάσαι η σιλουέτα σου μπορεί να μεταμορφώνεται; Είναι αυτό δυνατόν; Με τη νέα κρέμα της Garnier πολλαπλής τόνωσης όλα είναι εύκολα.Κατά τη διάρκεια της νύχτας, το σώμα μας σπαταλάει περισσότερη ενέργεια και το λίπος αποθηκεύεται ευκολότερα. Έχει αποδειχθεί ότι η εφαρμογή μίας κρέμας πολλαπλής δράσης κατά τη διάρκεια της νύχτας συμβάλλει δραστικά στη βελτίωση της σιλουέτας.
Βέβαια, ακόμα και η καλύτερη κρέμα νύχτας δεν είναι αποτελεσματική αν δεν εφαρμόζεται σε καθημερινή βάση. Για να εξαλείψει την όψη φλοιού πορτοκαλιού – η οποία απασχολεί μία μεγάλη πλειοψηφία γυναικών – η Garnier Bodytonic αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της δημιούργησε το Bodytonic Νύχτας: μία αποτελεσματική κρέμα εντατικής θεραπείας κατά τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς όμως να στερείται και μία μοναδική αίσθηση κατά την εφαρμογή!

garnier2

Με την κρεμώδη δροσερή και μη λιπαρή υφή της το Bodytonic Νύχτας διευκολύνει το μασάζ δίνοντας σας την δυνατότητα αφού απορροφάται αμέσως να ξαπλώσετε στο κρεβάτι σας και έτσι δρώντας σαν 2η επιδερμίδα, κατά τη διάρκεια της νύχτας καταπολεμά τις καμπύλες χωρίς όμως να
σας επηρεάζει κατά τη διάρκεια του ύπνου σας. Η επιδερμίδα σας είναι πιο λεία και η σιλουέτα σας αναδιαμορφώνεται!
Μέσα σε 28 νύχτες και χωρίς καμία προσπάθεια το σώμα σας μαγικά έχει υποστεί ολική αναδιαμόρφωση σε κοιλιά, μηρούς και γλουτούς.

Το Bodytonic Νύχτας συνδυάζει μία ενυδατική σύνθεση για την περιποίηση της επιδερμίδας με ενεργά συστατικά καλά επιλεγμένα για τις γνωστές ευεργετικές τους ιδιότητες. Η αποσυσσωρευτική Καφεΐνη είναι γνωστή για την δράση της ως «καυστήρας» του λίπους προκειμένου να σμιλεύσει την σιλουέτα σας. Το εκχύλισμα Ruscus είναι γνωστό για τις τονωτικές του ιδιότητες.