Η Burberry επιστράτευσε τον cult αρωματοποιό Francis Kurkjian προκειμένου να δημιουργήσει ένα νέο άρωμα που θα αντλεί έμπνευση από το ένδυμα-σήμα κατατεθέν του βρετανικού οίκου, τη διάσημη καπαρντίνα του.

“Το λανσάρισμα του αρώματος My Burberry σηματοδοτεί το επόμενο, μεγάλο βήμα στην ανάπτυξη μας” δήλωσε ο Christopher Bailey, καλλιτεχνικός διευθυντής και CEO του οίκου, “θα είναι το πρώτο και μοναδικό άρωμα που θα συνδέεται τόσο άμεσα με την καπαρντίνα της Burberry, θα αποτελεί την απόλυτη έκφραση του οίκου μας, η μυρωδιά του, το σχέδιο και ο χαρακτήρας του”

Ποιες “οσμές” διαμορφώνουν το My Burberry; Στις νότες κορυφής μυρίζουμε λάθυρο (μοσχομπίζελο) και περγαμόντο. Η καρδιά του αρώματος αιχμαλωτίζει το γεράνι, το κυδώνι και τη φρέζια ενώ τη βάση του διαμορφώνουν το πατσουλί, το δαμάσκηνο και ρόδο Centifolia.

Το σχέδιο του μπουκαλιού  του νέου αρώματος θα είναι ιδιαίτερο καθώς το καπάκι του θα θυμίζει τα χαρακτηριστικά κουμπιά της διαχρονικής Burberry καπαρντίνας. Εκτός από το eau de parfum, θα κυκλοφορήσει αφρόλουτρο, ενυδατικό body mist, αποσμητικό και σετ με τρία σαπούνια.

Το My Burberry θα αποτελεί το τρίτο άρωμα του τομέα ομορφιάς του βρετανικού οίκου μόδας. Το λανσάρισμα του αρώματος έχει οριστεί για τις 3 Σεπτεμβρίου και θα συνοδευτεί από μία καμπάνια την οποία θα φωτογραφίσει ο Mario Testino και θα πρωταγωνιστούν η Cara Delevingne και η Kate Moss.

my-burberry-kate-moss-cara-delevingne

Εν αναμονή του νέου αρώματος από τον οίκο Burberry.