Υπάρχει ένα άρωμα που οι περισσότερες γυναίκες στον πλανήτη αναγνωρίζουν αμέσως και δεν είναι άλλο από το White Musk της The Body Shop. Ένα αισθησιακό και απαλό μίγμα με νότες από musk, κρίνο, υλάνγκ υλάνγκ, βανίλια και κεχριμπάρι συνθέτουν αυτή την χαρακτηριστική μυρωδιά.

Το αγαπημένο μας άρωμα αποκτά και έναν τολμηρό χαρακτήρα, στη Smoky Rose εκδοχή του. Τobacco flower,νότες από black smoky rose και musk συνδυάστηκαν για ένα άρωμα με αίσθηση μυστηρίου.

Οι εορταστικές συσκευασίες της The Body Shop που θα διατίθενται στα καταστήματα από τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 θα γεμίσουν χαρακτηριστικά αρώματα τις επιθυμίες τις δικές σας, της μαμάς, της γιαγιάς σας, της αδερφής και της κολλητής σας.

Για τη μαμά και τη γιαγιά το White Musk Classic Moisture & Spritz Deluxe Gift κουτί είναι το ιδανικό δώρο για να δείξετε πόσο πολύ νοιάζεστε τις αγαπημένες γυναίκες της ζωής σας που λατρεύουν να σας φροντίζουν.

Musk Classic Moisture & Spritz Deluxe Gift

Musk Classic Moisture & Spritz Deluxe Gift

Για την αδερφή και την κολλητή που σας έχουν κάνει ατέλειωτες ώρες συμπαράστασης και…ψυχανάλυσης το White Musk Smoky Rose Spritz Duo Gift Set που συνδυάζει το αισθησιακό Eau deToilette και Fragrance Mist, είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσουν ένα πικάντικο άρωμα στις γιορτές!

Musk Smoky Rose Spritz Duo Gift Set

Musk Smoky Rose Spritz Duo Gift Set

Και επειδή γυναίκες είμαστε και με τόσα δώρα θα ζηλέψετε, επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει δώρο στον εαυτό του το περιορισμένης κυκλοφορίας The Sparkler σε απόχρωση Enchanting Gold: Ψεκάστε την επιδερμίδα με ιριδίζουσα λάμψη εμπλουτισμένη με το άρωμα Japanese Cherry Blossom. Διαθέτει υπέροχη συσκευασία που φωτίζει την επιδερμίδα για να υποδεχτείτε τα φετινά Χριστούγεννα με λάμψη!

The Sparkler σε απόχρωση Enchanting Gold

The Sparkler σε απόχρωση Enchanting Gold

Και για να γίνει η καλή σας πράξη, ακόμα καλύτερη αξίζει να σημειωθεί πως η Τhe Body Shop International θα προσφέρει 200.000 βρετανικές λίρες από τις πωλήσεις των δώρων σε όλο τον κόσμο προκειμένου να χτιστούν πέντε νέα σχολεία σε περιοχές της γης μέσω του προγράμματος Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες.

Giving feels good at The Body Shop!