Το ombré το έχω αγαπήσει στα μαλλιά μου εδώ και 2 χρόνια, το ίδιο και οι κοπέλες που με σταματούν στο δρόμο, ρωτώντας ή βγάζοντας κυριολεκτικά φωτό τις “τρίχες της κεφαλής” μου για υπόδειγμα στο κομμωτή τους. Τελευταία αυτή η μόδα έχει περάσει και στα νύχια και επειδή μπορεί να πέρασαν οι γιορτές, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να απαλλαγούμε από την επιθυμία για λάμψη! Ας μάθουμε πως θα εφαρμόσουμε πολύ εύκολα και απλά το ombré effect με Glitter στα νύχια μας!glitter_nail_art

Βήμα 1: Περνάμε την αγαπημένη μας βάση, ύστερα το βερνίκι της επιλογή μας σε 2 στρώσεις – προτιμήστε έντονα παστέλ χρώματα, δίνουν ωραία αντίθεση.

Βήμα 2: Αφού στεγνώσουν τα νύχια μας, παίρνουμε το σφουγγάρι που απλώνουμε το make up μας και κόβουμε ένα μικρό κομματάκι. Οι κομμένες άκρες θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ένα more textured effect. Στη συνέχεια, ανοίγουμε το διάφανο βερνίκι με την ασημόσκονη ή χρυσόσκονη (για τις πιο τολμηρές υπάρχουν και mixed glitter nail polish)και στάζουμε μια σταγόνα σε ένα καπάκι από σκιά, κρέμα ή οτιδήποτε άλλο, ας πούμε “πιατάκι” βρούμε μπροστά μας.

Έπειτα βουτάμε την άκρη του σφουγγαριού στη σταγόνα του glitter και εφαρμόζουμε ταμποναριστά πάνω σε κάθε νύχι ξεκινώντας από τη βάση προς το μέσο του νυχιού ή αντίθετα από την άκρη προς το μέσο. Σιγουρευτείτε ότι όποια και αν είναι η αρχή σας, σε αυτή θα ταμπονάρετε περισσότερο και λιγότερο προς το τέλος. Έτσι θα πετύχετε το ombré!

Βήμα 3: Τέλος, σφραγίζουμε το σχέδιο μας με ένα top coat της επιλογής μας.

Έτοιμες για να λάμψουμε και σήμερα!