Την εταιρεία Nuxe που το όνομα της είναι ο συνδυασμός των γαλλικών λέξεων φύση (nature) και luxe (πολυτέλεια) την είχα ακουστά αλλά δεν είχε τύχει να δοκιμάσω προϊόντα της, ώσπου έπεσε στα χέρια μου η Crème Fraîche de Beauté που έχει 24ωρη δράση και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους ευαίσθητης επιδερμίδας που χρειάζεται ενυδάτωση.

Τα πρώτο στοιχείο που μου έκανε εντύπωση ήταν το υπέροχο άρωμα της κρέμας με νότες από ανθό πορτοκαλιάς. Χρησιμοποιώντας την κρέμα καθημερινά συνειδητοποίησα πως σταδιακά είχα δύο μυρωδιές να μου φτιάχνουν τη μέρα, η μία είναι του καφέ και η άλλη της κρέμας που βάζω κάθε πρωί στο πρόσωπό μου.

Το δεύτερο στοιχείο που μου έκανε εντύπωση ήταν υφή της Crème Fraîche de Beauté. Οι παρασκευαστές της κρέμας παρομοιάζουν την υφή της κρέμας με εκείνη του milkshake και η αλήθεια είναι πως μόλις βάζω την κρέμα αισθάνομαι αμέσως το πρόσωπο μου δροσερό και βελούδινο.DSCN0401

Αυτά όσον αφορά την αίσθηση. Τι γίνεται όμως με τη σύνθεση και τη δράση της κρέμας;

Η Crème Fraîche de Beauté είναι ένα μείγμα 8 φυτών και περιέχει ένα νέο ενεργό συστατικό από το φυτό Salicornia, που εγγυάται μία ενυδατική δράση που διαρκεί έως 24 ώρες. Παράλληλα, έχει καταπραϋντική δράση καθώς η σύνθεση της από smoothie αμύγδαλου και λευκών ανθών πορτοκαλιάς, χυμού Aloe Vera και Αλλαντοΐνης δημιουργεί ένα συνδυασμό με ισχυρές μαλακτικές ιδιότητες και 24ωρη καταπραϋντική δράση για την ευαίσθητη επιδερμίδα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά, η Nuxe πέτυχε την φυσική αύξηση της ποσότητας της ουρίας που περιέχει η επιδερμίδα χωρίς εξωτερική συνεισφορά και το αποδεικνύει με τη διεξαγωγή νέων υπέρ-στοχευμένων δοκιμών που έχουν δώσει πολύ σημαντικά αποτελέσματα σχετικά με την ενυδάτωση, ενώ πάνω από το 90% των συστατικών της Crème Fraîche de Beauté είναι φυσικής προέλευσης, μη φαγεσωρογόνα και χωρίς parabens.

Αυτό που μου αρέσει στη Crème Fraîche de Beauté είναι πως η επιδερμίδα μου έχει πραγματικά δεχτεί τη συγκεκριμένη κρέμα, κάτι που δεν συνέβη στο παρελθόν με άλλα καλλυντικά φυσικής προέλευσης. Μετά από καθημερινή χρήση νιώθω την επιδερμίδα του προσώπου μου πιο απαλή, λαμπερή κι ενυδατωμένη.

Η σειρά επίσης περιλαμβάνει τον Ορό Crème Fraîche de Beauté, Crème Fraîche de Beauté Light για μεικτές επιδερμίδες που επιδιώκουν λεία και ματ αίσθηση, Crème Fraîche de Beauté Enrichie για έξτρα ενυδάτωση στις πολύ ξηρές επιδερμίδες.GamCFCourte-Dyna

Αναζητήστε τη Crème Fraîche de Beauté της Nuxe στα φαρμακεία για να βιώσετε μια εκλεπτυσμένη εμπειρία αισθήσεων και ενυδάτωσης.