Όταν είναι παιδιά, οι άντρες ονειρεύονται όπλα και ασπίδες για να πολεμούν φανταστικούς εχθρούς και να βγαίνουν νικητές. Μεγαλώνοντας, χρειάζονται αποτελεσματικές «ασπίδες» προστασίας για να βγαίνουν νικητές στις μάχες με τους πραγματικούς καθημερινούς εχθρούς, όπως είναι ο ιδρώτας και η κακοσμία!

Γι’ αυτό, το Dove παρουσιάζει το νέο Dove Men + Care Silver Control με πιο προηγμένη τεχνολογία που ενσωματώνει τα ιόντα αργύρου και τις πολύτιμες ιδιότητές τους.LOGO

Η «αργυρή» καινοτομία: Τα ιόντα αργύρου έχουν την ιδιότητα να αντιμετωπίζουν την κακοσμία, εμποδίζοντας τη δράση των βακτηριδίων, στα οποία οφείλεται. Η νέα σύνθεση Dove Silver Control , προσφέρει αποτελεσματικό και με μεγάλη διάρκεια έλεγχο της κακοσμίας και του ιδρώτα, σε μια σύνθεση απαλή για το δέρμα, που δρα όλη μέρα.

Ενδεικτική λιανική τιμή Spray (3,89€)

Ενδεικτική λιανική τιμή Spray (3,89€)

Ενδεικτική λιανική τιμή πώλησης Roll Οn (3,84€)

Ενδεικτική λιανική τιμή πώλησης Roll Οn (3,84€)

Dove Men + Care Silver Control, ένα αποσμητικό ειδικά μελετημένο για άντρες δραστήριους, που κινούνται συνεχώς ανάμεσα σε κόσμο και θέλουν να νιώθουν τη σιγουριά ότι η επιδερμίδα τους θα παραμένει όλη μέρα φρέσκια, δροσερή και διακριτικά αρωματισμένη.