Το 2014 τα εργαστήρια της Vichy έκαναν ένα μεγάλο βήμα στη γνώση σχετικά με την αφυδάτωση. Δεν πρόκειται μόνο για ένα φαινόμενο απώλειας ή έλλειψης νερού, αλλά αποτελεί και συνέπεια της κακής κατανομής του νερού στην επιδερμίδα.

Η νέα AqualiaThermal της Vichyμε την πρωτοποριακή τεχνολογία Δυναμικής Ενυδάτωσης συνδυάζει το Ιαματικό Νερό της Vichy με 3 ενεργά σάκχαρα δεσμεύοντας το νερό και συγκρατώντας το στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή του στο εσωτερικό της.

Το αποτέλεσμα;

  • 24ώρη ενυδάτωση
  • Ελαστικότητα
  • Λείανση των γραμμών αφυδάτωσης
  • Λάμψη

Η εμπειρία αυτή, ονομάστηκε #Aqualove από την AqualiaThermal της Vichy.  #Aqualove σημαίνει, αγάπη και φροντίδα για τον εαυτό μας. Και για να ξεκινήσουμε, χρειαζόμαστε μόνο ένα πράγμα. Νερό. Την αγάπη μας γι’ αυτό και την αγάπη που μάς ανταποδίδει.

Εσύ, αγαπάς το νερό, την ενυδάτωση, τη φρεσκάδα;

Ετοιμάσου, λοιπόν, για μια νέα δυναμική εμπειρία ενυδάτωσης και νιώσε πιο καλά από ποτέ!  Έλα μαζί μας να βουτήξουμε στο νερό, να δροσιστούμε, να ανανεωθούμε αλλά και να γνωριστούμε καλύτερα μέσα από την αγάπη μας για αυτό και τα μυστικά της δύναμης του, που βρίσκονται στη νέα Aqualia Thermal.aqualove-2

Το ταξίδι ξεκίνησε!

Ακολούθησε το #Aqualove στα socialmedia, και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους!

Ανακάλυψε τη νέα εμπειρία δυναμικής ενυδάτωσης και νιώσε την επιδερμίδα σου αναζωογονημένη, όμορφη, λαμπερή…

Σήμερα και αύριο και πάντα 🙂

#Aqualove