Ένα παγωμένο απόγευμα Πέμπτης διάλεξε η σχεδιάστρια μόδας Κάλλια Κοσσιέρη να μας υποδεχτεί στο ατελιέ της στην Γλυφάδα. Η Κωνσταντίνα κι εγώ βέβαια δεν παραπονεθήκαμε καθόλου, καθώς με το που βρεθήκαμε στην είσοδο του χώρου της είχαμε ήδη ξεχάσει το ψύχος, τα deadlines, τις υποχρεώσεις…
Βασικά, το ατελιέ της Κάλλιας αντικατοπτρίζει τη ζεστή προσωπικότητά της.


Η ίδια δεν σάστισε καθόλου που η Κωνσταντίνα κι εγώ θέλαμε να παίξουμε τα «μοντέλα» και σκορπούσαμε παντού κρεμάστρες με ρούχα. Αντιθέτως, εκείνη ήταν που διάλεξε τα σύνολά μας κι έκανε τις απαραίτητες προσαρμογές στα ρούχα μας. Βέβαια, η Κωνσταντίνα ζήλεψε τόσο τον ρόλο της Κάλλιας που θέλησε να μου κοντύνει το παντελόνι!
Τι θα βρείτε στο ατελιέ-κατάστημα της Kallia Kossieri; Όπως δηλώνει η ίδια πρόκειται για ρούχα για την καθημερινή γυναίκα, τις νύφες και τις μικρές πριγκίπισσες! Ναι, γιατί η Κάλλια σχεδιάζει και για τα κοριτσάκια σας, τα πιο παραμυθένια ρούχα.
Στο κατάστημα της μπορείτε να βρείτε ρούχα ready-to-wear σε πολύ καλή σχέση ποιότητας – τιμής, ωστόσο, όλα τα ρούχα μπορούν να ραφτούν πάνω σας! Κι αν ετοιμάζεστε να ντυθείτε νύφη, στο ατελιέ της Κάλλιας θα βρείτε τα πιο κομψά και μίνιμαλ νυφικά.
Στο τέλος της βραδιάς, η οικοδέσποινας άνοιξε μια σαμπάνια κι ανταλλάξαμε τις πιο θερμές ευχές για ένα ευτυχισμένο και κομψό 2013! Το τέλειο κλείσιμο σε μια κοριτσίστικη βραδιά!
Kallia Kossieri

Atelier-Shop: Α.Μεταξά 42-44, Γλυφάδα/τηλ.: 210 8981118