Έχετε εμπεδώσει πιστεύω πως τα ponytails, τα σινιόν και οι χαμηλοί κότσοι είναι τάση για τη φετινή άνοιξη που ίσως να μείνει και για το φθινόπωρο του 2013 όπως είδαμε στο fashion show του οίκου Céline στο Παρίσι.

celine 4

©Redken

Ο διάσημος γαλλικός οίκος πρότεινε ένα εναλλακτικό ponytail που υπάγεται στην κατηγορία «επιμελώς ατημέλητο» και το εμπνεύστηκε ο παγκόσμιος styling Director της Redken, Guido. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος ‘’αυτό το χαμηλό ponytail έχει ωραία, πλούσια δομή και όγκο. Αυτό που το κάνει ιδιαίτερο είναι το πώς δίπλωσα την κοτσίδα έτσι ώστε να φαίνεται πιο κοντό και κάποια μέρη του να «φεύγουν» λίγο. Είναι επίσης, δραματικό όταν το βλέπεις από μπροστά γιατί όλα τα μαλλιά είναι μαζεμένα πίσω και μακριά από το πρόσωπο.’’

©Redken

©Redken

Πως μπορείτε να δημιουργήσετε το συγκεκριμένο χτένισμα;

Σε νωπά μαλλιά, απλώστε μους (για το fashion show του οίκου Céline χρησιμοποιήθηκε το Guts 10 root targeted volume spray foam της Redken) μόνο στις ρίζες και την κορυφή ενώ χρησιμοποιήστε το Satin Wear 02 της Redken, τη λοσιόν που προστατεύει, λειαίνει και προετοιμάζει τα μαλλιά για το στέγνωμα με το πιστολάκι. Στεγνώστε τα μαλλιά με πιστολάκι με φορά προς τα πίσω.

Συγκεντρώστε τα μαλλιά σε μια χαμηλή αλογοουρά και ασφαλίστε τα με ένα λαστιχάκι. Αναδιπλώστε την κοτσίδα έτσι ώστε να δημιουργείται μια θηλιά περνώντας την άκρη της αλογοουράς μέσα από το λαστιχάκι. Στη συνέχεια τραβήξτε μια τούφα έτσι ώστε να δώσετε ένα ατημέλητο στυλ στο χτένισμά σας.

Τα προϊόντα της Redken που χρησιμοποιήθηκαν για το hair styling του Celine fashion show

Τα προϊόντα της Redken που χρησιμοποιήθηκαν για το hair styling του Celine fashion show

Ένα κλασσικό χτένισμα σε μια εναλλακτική εκδοχή!