Τώρα τελευταία με τις καθημερινές σου ασχολίες, δεν δίνεις όση σημασία θα έπρεπε στην επιδερμίδα του προσώπου σου. Αντί για υγιής, αγνή και λαμπερή βλέπεις μια ταλαιπωρημένη και θαμπή όψη. Σου φέρνω καλά νέα όμως, αφού η νέα σειρά περιποίησης προσώπου από The Body Shop βρίσκεται στα καταστήματα και σε περιμένει να την δοκιμάσεις.

Απόκτησε σε 4 εβδομάδες υγιής λάμψη, ομοιόμορφο τόνο, βελτιωμένη όψη των πόρων και απαλή ελαστικότητα χάρη στα βασικά συστατικά που διαθέτουν από κόκκινα φύκια. Είναι γνωστά για τις ιδιότητες τους καθώς περιέχουν ένα ισχυρό μίγμα από βιταμίνη C, θρεπτικά συστατικά και μεταλλικά στοιχεία. Εδώ και εκατομμύρια χρόνια, τα κόκκινα φύκια μεγαλώνουν στα κρύα νερά του Βόρειου Ατλαντικού.

Η σειρά περιλαμβάνει:

1.Το κρεμώδες καθαριστικό προσώπου DROPS OF LIGHTTM PURE CLARIFYING FOAM WASH (125ml – 17,00€) που δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και δεν αφαιρεί την πολύτιμη υγρασία της.

1047466  Drops of Light Pure Clarifying Face Wash_INDOLPS005

2.Τo DROPS OF LIGHTTM PURE TRANSLUCENCY ESSENCE LOTION (160ml -22,00€) προσφέρει ελαφριά ενυδάτωση, λάμψη, διαύγεια και ομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας. Βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση των επόμενων προϊόντων που θα χρησιμοποιηθούν και μέρα με την μέρα η υφή της επιδερμίδας γίνεται λεία και απαλή.

1047638 Drops of Light Pure Translucency Essence Lotion_2

3.Τον ορό DROPS OF LIGHTTM PURE HEALTHY BRIGHTENING SERUM (30ml – 22,50€) που διαθέτει ελαφριά υφή που απορροφάται εύκολα αφήνοντας την επιδερμίδα βελούδινα απαλή και χωρίς γυαλάδα.

Drops of Light Pure Healthy Brightening Serum_2

4.Την θρεπτική κρέμα DROPS OF LIGHTTM PURE HEALTHY BRIGHTENING DAY CREAM (50ml – 20,00€) με ελαφριά υφη που προσφέρει ενυδάτωση για πιο απαλή και λεία επιδερμίδα.

Drops of Light Pure Healthy Brightening Day cream 50 ML BOX