Εντάξει, τώρα δεν θα τα βάλεις με τη μαμά και τον μπαμπά για τα γονίδια τους που είχαν ως συνέπεια να γεννηθείς με λεπτά χείλη, ούτε θα καταφύγεις στην επικίνδυνη μόδα που ξεκίνησε η Kylie Jenner με το τράβηγμα-βεντούζα στα χείλη.

Υπάρχει ένας πολύ πιο απλός τρόπος για να αποκτήσεις πιο σαρκώδη χείλη που δεν περιλαμβάνει αισθητική επέμβαση, βεντούζες και ευχή στο σύμπαν μια μέρα να ξυπνήσεις με τα χείλη της Angelina Jolie…α, ναι, και τον Brad Pitt δίπλα σου.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα καλό μολύβι χειλιών και ένα κραγιόν σε πλούσιο, έντονο χρώμα (σε ίδια απόχρωση με το μολύβι) ή ένα κραγιόν σε μορφή μολυβιού.

τρικ σαρκώδη χείλη

Jane Iredale Play On Lip Crayons: Εφτά μοντέρνες και ευέλικτες αποχρώσεις που αποδίδουν υπέροχα με απαλή και κρεμώδη υφή για εύκολη εφαρμογή. Περιέχουν υψηλής περιεκτικότητας ενυδατικά έλαια για χείλη απαλά και ενυδατωμένα. Το λείο σχέδιο του μολυβιού είναι άνετο και δίνει δυνατότητα ακρίβειας στην εφαρμογή.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσεις είναι η εξής:

Με το μολύβι σχεδίασε ένα Χ στο σημείο όπου κάνει λακουβίτσα το πάνω χείλοςτρικ σαρκώδη χείλη

Ξεκινώντας από τη μία άκρη των χειλιών, ακολούθησε τη φυσική καμπύλη του άνω χείλους και σχεδίασε με το μολύβι ως το σημείο που βγαίνει η μία κορυφή του X. Επανέλαβε από την άλλη πλευρά, και στη συνέχεια γέμισε με το κραγιόν ή το μολύβι-κραγιόν τα χείλη.τρικ σαρκώδη χείλη

Στο τέλος, βάψε και το κάτω χείλος.

Τα χείλη σας τώρα φαίνονται πιο γεμάτα και έντονα από ποτέ!τρικ σαρκώδη χείλη

Για τον Brad Pitt δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά ένα εφέ για τα σαρκώδη χείλη της Angelina Jolie το βρήκαμε!