Οι δύο εχθροί της νεανικής επιδερμίδας είναι οι ρυτίδες και η ανελαστική επιδερμίδα. Τι φανερώνει η έλλειψη ελαστικότητας; Πολύ απλά, την έλλειψη νερού. Και χωρίς τα κατάλληλα αποθέματα νερού, τα κύτταρα σιγά-σιγά καταστρέφονται. Υπάρχει, ωστόσο, μια ουσία που συγκρατεί το νερό ενώ παράλληλα είναι ασφαλής, το υαλουρονικό οξύ.
Για να καταλάβετε πόσο αποτελεσματική είναι η δράση του υαλουρονικού όξεως αρκεί να αναφερθεί πως ένα μόριο υαλουρονικού οξέος μπορεί να αυξήσει κατά 20 φορές τον όγκο του, συγκρατόντας έτσι πολλή υγρασία ενώ επίσης, βοηθά στο σχηματισμό νέων κυττάρων, συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες.

Η ολοκληρωμένη σειρά Fillast με τη δύναμη του υαλουρονικού οξέος φέρνει την “επανάσταση” στην αντιγήρανση. Συνδυάζοντας την επιστήμη, την τεχνολογία και την πολυτέλεια δίνει σε κάθε γυναίκα αυτό που έχει ανάγκη η επιδερμίδα της.

Η καινοτομική της σύνθεση που περιλαμβάνει ένα μίγμα βιοτεχνολογικού υαλουρονικού οξέος 3 διαφορετικών μοριακών βαρών  σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής S.S.I. ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα διατηρώντας την απαλή και σφριγηλή.

H ολοκληρωμένη σειρά Fillast περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης προσώπου, ειδικών περιοχών (μάτια, χείλη) και  σώματος. Αναζητήστε, σε επιλεγμένα φαρμακεία, το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας και επανακτήστε άμεσα  τη νεανική σας όψη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: www.fillast.gr ή καλέστε στο 210-6626201

Κάντε like και στη σελίδα του Fillast στο Facebook (www.facebook.com/fillast.gr) και μάθετε ενδιαφέροντα tips για να κάνετε την επιδερμίδα σας να φαίνεται νεανική και λαμπερή, χαρίζοντάς της την πολυτέλεια που της αξίζει!

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ