Θυμάστε ποιο μέρος του πλανήτη μας δελέασε την παρέα του θρυλικού Sex And The City να εγκαταλείψει για λίγες μέρες τη Νέα Υόρκη; Το Abu Dhabi.

Η FolliFollie αναζήτησε στην ίδια τοποθεσία ένα ξεχωριστό χώρο που να αποπνέει τη φιλοσοφία της και να αναδεικνύει τα μοναδικά κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ της μάρκας για γυναίκες και άντρες και τελικά εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα στο AbuDhabiμέσα στο εντυπωσιακό Al Wahda Mall.

‘’Η FolliFollieδιαθέτει δυναμική παρουσία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ήδη από το 2005 με σημεία πώλησης στις μεγαλύτερες πόλεις, όπως το Dubai και το AlAin. Ακολουθώντας μια συνεχώς ανοδική πορεία, πλέον είμαστε έτοιμοι να συστήσουμε και στους καταναλωτές του AbuDhabi την μοναδική εμπειρία shopping της FolliFollie’ ’δήλωσε ο κύριος Γιώργος Κουτσολιούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Folli Follie. Και συνέχισε: ‘’Με την επέκταση στην Μέση Ανατολή να αποτελεί άρρηκτο μέρος της παγκόσμιας στρατηγικής μας, η FolliFollieπλέον εξασφαλίζει παρουσία σε ένα μέρος του κόσμου με εντυπωσιακή αγοραστική δύναμη’’.

Σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο fashion-oriented εμπορικά κέντρα του Abu Dhabi, το νέο κατάστημα της FolliFollieείναι άνετο και διαθέτει αρχιτεκτονική φιλική προς τον επισκέπτη, όπως όλα τα καταστήματα Folli Follie στον κόσμο. Αντανακλώντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Folli Follie και το παγκόσμιο styleconcept που διέπει τα καταστήματα, στο νέο κατάστημα στο Abu Dhabi κυριαρχούν οι fashion χρωματικοί τόνοι του πορτοκαλί και του λευκού που αναδεικνύουν και φιλοξενούν τις μοναδικές συλλογές της Folli Follie. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η αισθητική του καταστήματος περιλαμβάνουν κινούμενα πάνελ που αναδεικνύουν τα προϊόντα, προσφέροντας ταυτόχρονα μια ευχάριστη εμπειρία shopping.

Με τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στο Abu Dhabi, η FolliFollieστοχεύει να γίνει η αγαπημένη μάρκα των καταναλωτών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Συνεπώς, αν θέλετε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Κάρι, Μιράντα, Σάρλοτ και Σαμάνθα ξέρετε ποιος είναι ο επόμενος shopping προορισμός σας…