Η ανοιξιάτικη συλλογή Diesel Black Gold παρόλο που βασίστηκε στα «σκληρά» στοιχεία που χαρακτηρίζουν το brand, δερμάτινα και ντένιμ, έπαιξε παράλληλα τόσο με το ρομαντικό όσο και με το μποέμ στυλ.diesel-black-gold-2

Το hair styling έπρεπε να συμφωνεί με το νέο ύφος και γι’αυτό η επιλογή της γαλλικής πλεξίδας που είναι θηλυκή και απλή ταυτόχρονα, θεωρήθηκε ιδανική. Ωστόσο, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Redken, Guido προσέθεσε μερικές πινελιές! Πρώτον, χαλάρωσε την κόμμωση στο σημείο γύρω από το πρόσωπο έτσι ώστε να γίνει πιο ρομαντικό και κράτησε τα μαλλιά σχετικά νωπά για να δώσει ένα look παραλίας μετατρέποντας τη συγκεκριμένη εκδοχή της γαλλικής πλεξίδας σε ένα casual και ευπρόσιτο, καθημερινό hair look.

 

 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Guido “Ήθελα τα μαλλιά να είναι απλά και αρκετά θηλυκά για το fashion show της Diesel Black Gold. Για εμένα, ένα hair look με πλεξίδα θα είναι πάντοτε της μόδας’’.

Backstage ο Guido επιμελείται το hair look για το fashion show Diesel Black Gold

Backstage ο Guido επιμελείται το hair look για το fashion show Diesel Black Gold

Για τη δημιουργία της γαλλικής πλεξίδας οι hair stylists χρησιμοποίησαν το προϊόν outshine 01 της Redken

με τη δράση ενάντια στο φριζάρισμα σε νωπά μαλλιά. Στη συνέχεια χώρισαν τα μαλλιά από την κορυφή σε τρία μέρη, τα έπλεξαν σε γαλλική κοτσίδα, κάνοντας ελαφριά επιστροφή για να φαίνεται πιο «απεριποίητα». Όταν ολοκληρώθηκε η πλεξίδα, ανακάτεψαν λίγο την κορυφή έτσι ώστε να φαίνεται λιγότερο αυστηρό το γενικό look.

Redken outshine 01 anti-frizz polishing milk

Redken outshine 01 anti-frizz polishing milk

Ανεπιτήδευτη κομψότητα σε ένα hair look με γαλλική πλεξίδα!