Αυτό το πανέμορφο μισό-μισό στυλ που ενσωματώνει πλεξούδες στα μαλλιά που είναι στο πάνω μέρος αφήνοντας ελεύθερα τα κάτω είναι εκπληκτικό και θέλει κυριολεκτικά μόνο πέντε λεπτά για να το φτιάξεις.  Έτσι τα μαλλιά σου θα είναι πάντα καλοχτενισμένα.

Πάμε λοιπόν να δούμε πως γίνεται πολύ απλά;

Παίρνουμε από δεξιά τη μπροστινή τούφα από τα μαλλιά μας και τη χωρίζουμε σε δύο μέρη και στη συνέχεια περνάμε την πρώτη τούφα πάνω από τη δεύτερη ενώ στη δεύτερη προσθέτουμε άλλη μια μικρή τούφα από τα μαλλιά που είναι από κάτω. Πρόσθεσε και από την πάνω πλευρά άλλη μια τούφα και ακολούθησε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσεις τα μαλλιά σου από τη μια πλευρά.

Ουσιαστικά θα κάνεις όπως ακριβώς φτιάχνεις τη γαλλική κοτσίδα μόνο που θα το κάνεις με δύο τούφες. Μόλις φτάσεις στη μέση του κεφαλιού γύρισε τις δύο τούφες μεταξύ τους.Όταν τελειώσεις σταθεροποίησε με λαστιχάκι και ακολούθησε την ίδια διαδικασία για την άλλη πλευρά. Άνοιξε μια τούφα από αυτές που έχεις μέσα στην δεξιά πλεξούδα και τοποθέτησε την αριστερή και στη συνέχεια χρησιμοποίησε μερικά τσιμπιδάκια για να τελειώσεις το look. Τώρα θα αφαιρέσεις τα λαστιχάκια από το κάτω μέρος και το νέο σου boho στυλ είναι έτοιμο.