Η καθημερινότητα σε αναγκάζει να φοράς make up διαρκώς. Δουλειά, υποχρεώσεις, έξοδοι. Το ήξερες όμως πως το η ομορφιά έχει και ένα τίμημα;

Υπάρχουν πολλοί και σοβαροί λόγοι για το ότι δεν πρέπει να φοράς μακιγιάζ καθημερινά. Και εμείς θα σου πούμε μερικούς.

Κάνεις κακό στο δέρμα σου

Πρώτο και κυριότερο. Τα περισσότερα καλλυντικά περιέχουν χημικά και δεν είναι το ίδιο ελεγμένα όπως τα φάρμακα για παράδειγμα. Το δέρμα σου ταλαιπωρείται κάθε φορά που βάζεις make up και οι πιθανότητες ενός αλλεργικού σοκ είναι πολύ μεγάλες. Αν αφήσεις το μακιγιάζ στο πρόσωπό σου όλη μέρα, τότε αυτά τα χημικά θα εισχωρήσουν στους πόρους με αποτέλεσμα το ρίσκο μιας ακμής.

Ο χρόνος είναι χρήμα

Ξυπνάς το πρωί σίγουρα μια ώρα νωρίτερα για να βαφτείς. Μια έρευνα έχει αποδείξει πως χάνεις περίπου 474 μέρες από τη ζωή σου για να βαφτείς. Σκέψου την ώρα που θα σώσεις, θα την κερδίσεις στον ύπνο!

Αυτοπεποίθηση

Δεν χρειάζεσαι ένα τόνο μακιγιάζ για να είσαι όμορφη. Και αν το αγκαλιάσεις αυτό και το δεχτείς αυτόματα η αυτοπεποίθηση σου θα ανέβει. Αγάπα τον εαυτό σου με τις ατέλειες του και η ομορφιά που έχεις θα διπλασιαστεί!

Natural Beauty

Έχει σχέση με το παραπάνω αλλά να ξέρεις πως η φυσική ομορφιά είναι απείρως καλύτερη από την τεχνητή. Και να ξέρεις πως και οι άντρες συμφωνούν. Θα το διαπιστώσεις μόλις σε δει ο καλός σου και σου χαμογελάσει αμέσως!