Έχουμε ήδη αναφέρει στο That’s Life πόσο πολύ λατρέψαμε τo νέο Apivita Experience Store  στο κέντρο της Αθήνας που  αποτελεί την έκφραση της φιλοσοφίας της Apivita, δίνει νέα πνοή στο κέντρο της πόλης και φιλοξενεί προϊόντα και εξειδικευμένες υπηρεσίες της Apivita σε 5 ορόφους.

Η φετινή Ημέρα της Γυναίκας, όπως έχει οριστεί εδώ και μισό περίπου αιώνα η 8η Μαρτίου, αποκτά ένα νέο σημείο εορτασμού της στην Αθήνα, στον χώρο όπου η ομορφιά, η υγεία, η ευεξία αλλά και όλες τις αρετές γένους θυληκού βρίσκουν το ιδανικό καταφύγιο: Το Apivita Experience Store.

Έτσι, από σήμερα, Πέμπτη, έως και το Σάββατο, 8 Μαρτίου, όποιος διαβεί το κατώφλι του Apivita Experience Store θα απολαύσει δωρεάν «σφηνάκια» από τους χυμούς του juice bar, θα λάβει δώρο γλαστράκι με αρωματικά ελληνικά βότανα με τις αγορές του,  και αφού φέτος η Apivita γιορτάζει τα 35 χρόνια λειτουργίας της, όλες οι γυναίκες δικαιούνται έκπτωση 35% σε όλα τα είδη αλλά και τις υπηρεσίες του SPA και του κομμωτηρίου.  Επιπλέον,  για αγορές αξίας καθαρής αξίας 70€  και πάνω οι πελάτες θα παίρνουν δώρο τον «κύβο gold»,  γεμισμένο με μινιατούρες.

Beehive Spa

Beehive Spa

Ραντεβού στη Σόλωνος 6 λοιπόν για να γιορτάσουμε φέτος τη γιορτή ΜΑΣ παρέα με μαμάδες, γιαγιάδες, θείες, νονές, αδερφές, ξαδέρφες, φίλες, κουμπάρες…«εκμεταλλευόμενες» τις προσφορές του καταστήματος αλλά και τις υπηρεσίες του καταστήματος, τιμώντας την ομορφιά που έχει συνδεθεί με το γυναικείο φύλο ( “Το κάλλος θα σώσει τον κόσμο”/Ν. Καζαντζάκης).