Πόσο μα πόσο ενθουσιασμένη είμαι με αυτή την ιδέα! Γιατί; Πόσες φορές δεν θελήσατε να δοκιμάσετε ένα προϊόν ομορφιάς πριν το αγοράσετε και το δείγμα που σας έδωσαν περιείχε ποσότητα για μία χρήση μόνο κι έτσι δεν είχατε την ευκαιρία να αξιολογήσετε σε βάθος χρόνου το προϊόν;

Θα απαντήσω εγώ εκ μέρους της πλειονότητας των γυναικών: Πολλές!

Ευτυχώς, μόλις προσγειώθηκε το Glowbox και η ρουτίνα ομορφιάς πήρε μια άλλη διάσταση. Τι είναι λοιπόν το Glowbox;

Το Glowbox, είναι μια νέα, online συνδρομητική υπηρεσία ομορφιάς που φροντίζει κάθε μήνα οι πελάτες / συνδρομητές της να λαμβάνουν ένα beauty box γεμάτο με 5-7 προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης σε travel ή full size, προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες τους σε συσκευασία δώρου!

Το Glowbox απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας που θέλουν να ενημερώνονται σωστά και ολοκληρωμένα για τα προϊόντα ομορφιάς τους, και να είναι μέλη μιας ομάδας που αξιολογεί τα καλλυντικά, απαντά στις ερωτήσεις τους και τις βοηθά να κάνουν με ακρίβεια τις καλλυντικές αγορές τους.

Η συνδρομήτρια λαμβάνει κάθε μήνα 5-7 προϊόντα σε travel ή full size, προσαρμοσμένα στις δικές της ανάγκες και προτιμήσεις κι έτσι έχει τη δυνατότητα να δοκιμάζει η ίδια τη σύνθεση, το χρώμα, την υφή τους και να αποφασίζει μόνη της ως προς την αποτελεσματικότητα και τη συμβατότητά τους. Έχοντας την προσωπική εμπειρία, μπορεί μετά να προβαίνει σε πιο έξυπνες αγορές, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνo και χρήμα!

Οι υπεύθυνοι του Glowbox θέλουν η επιλογή ενός προϊόντος να είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Πριν από όλους, εκείνοι έχουν δοκιμάσει τα προϊόντα και έχουμε ενημερωθεί για τις συνθέσεις τους. Η δουλειά τους δεν τελειώνει με την αποστολή ενός Glowbox. Για την ακρίβεια, η δουλειά τους μόλις τότε αρχίζει αφού οφείλουν να επικοινωνήσουν τη σωστή χρήση των προϊόντων, να ακούσουν και να συζητήσουν τη γνώμη της κάθε συνδρομήτριας, να λύσουν απορίες, να συμβουλέψουν και να προτείνουν, με στόχο η συνδρομήτριά του Glowbox να καταλήξει στην πιο ιδανική αγορά, για την ίδια.

To Glowbox γεμίζει με προϊόντα από εταιρείες που έχουν ιστορία, έρευνα, κοινωνικό πρόσωπο, όραμα και αγάπη προς τον καταναλωτή. Brands όπως: Molton Brown, Lancome, Apivita, Nuxe Jane Iredale, Juvena, Neal’s Yard αλλά και πολλά άλλα.

Το Glowbox στοχεύει σε μια εξατομικευμένη περιποίηση ομορφιάς βοηθώντας τις εταιρείες να δημιουργούν προϊόντα που να καλύπτουν όλες τις ανάγκες και επιθυμίες των γυναικών.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις φυσικά στο site του Glowbox αλλά αξίζει να σημειωθεί πως πρώτα διαμορφώνεις το προφίλ ομορφιάς σου και μετά λαμβάνεις σε μηνιαία βάση προϊόντα προσαρμοσμένα σε αυτό. Ωστόσο, κάθε Glowbox αποτελεί μια έκπληξη ως προς το περιεχόμενό του ενώ κάποια από τα προϊόντα κάθε μήνα θα μπορείς να τα βρίσκεις στο Glowbox E-Shop.

Aν σε ενθουσιάζει κι εσένα η ιδέα του Glowbox κάνε γρήγορα τη συνδρομή σου γιατί το πρώτο GLOWBOX του Ιουνίου είναι έτοιμο και διαθέσιμο μέσα από το www.Glowbox.gr