Ο ταλαντούχος κομμωτής Ηλίας Ζάρμπαλης πρεσβεύει την ομορφιά των μαλλιών μέσα από την υγεία τους, γι’ αυτό και σε συνεργασία με τη LOreal Professionnel παρουσίασε τις νέες τάσεις στα μαλλιά μέσα από την «Collection Ilias Zarbalis» στο εστιατόριο Milos Athens στο Χίλτον.

Δεκατέσσερα λαμπερά μοντέλα παρέλασαν με κουρέματα, χτενίσματα και χρώματα βασισμένα στις νέες τάσεις των μαλλιών και ο Ηλίας Ζάρμπαλης φρόντισε να προτείνει τα looksτων μαλλιών που θα αναδείξουν τη μοναδική ομορφιά της κάθε γυναίκας. Ανάμεσα στις τάσεις που ξεχώρισαν ήταν οι αφέλειες σε διαφορετικά μήκη και στυλ, οι δυναμικές κοντές κουπ αλλά και τα χτενίσματα με έντονο όγκο και σε στυλ vague για τις Ελληνίδες που δεν αποχωρίζονται τα μακριά μαλλιά τους. Παράλληλα ο γνωστός κομμωτής θέλησε να τονίσει πόσο σημαντικό είναι να δουλεύει με υψίστης ποιότητας προϊόντα και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η σωστή διατροφή στην υγεία των μαλλιών.

Έτσι, η επιλογή του Milos Athens μόνο τυχαία δεν ήταν καθώς οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις προτάσεις για σωστή και υγιεινή διατροφή του εστιατορίου σε μια βραδιά που συνδύασε υγεία στα μαλλιά και υγεία στη διατροφή.