Από τις 14 έως τις 18 Φεβρουαρίου η καρδιά της μόδας χτυπούσε στο Λονδίνο, στην Εβδομάδα Μόδας της μητρόπολης της μόδας που έχει συνδεθεί με τo πιο avant garde ύφος.

Ο Mark Hampton, Παγκόσμιος Πρεσβευτής των Toni & Guy, έχοντας ως πηγή έμπνευσης τις τάσεις και τις συλλογές των πιο fashion forward σχεδιαστών, Vivienne Westwood,

Mathew Williamson και Fashion East, ανέλαβε τα hair looks που συνόδευαν και αναδείκνυαν στο έπακρο τα fashion trends της σεζόν.

Ο Mark Hampton, Παγκόσμιος Πρεσβευτής των TONI & GUY, backstage στο σόου του Red Label

Ο Mark Hampton, Παγκόσμιος Πρεσβευτής των TONI & GUY, backstage στο σόου του Red Label

Η φοβερή γιαγιά της μόδας, Vivienne Westwood είχε ως έμπνευση για τη συλλογή ρούχων Red Label, τη Βρετανική κληρονομιά. Έχοντας αναφορές από τη συλλογή Harris Tweed της

δεκαετίας του ‘80, παρουσίασε ιδιαίτερα παραδοσιακά ρούχα σε φίνα βρετανικά υφάσματα. Η Red Label συλλογή χαρακτηρίζει τη γυναίκα που γεννήθηκε σε ένα προνομιακό περιβάλλον, έχει καλλιτεχνική φύση, είναι τολμηρή, κοινωνική, θερμή και τραβά την προσοχή και τα βλέμματα όλων. Επομένως, η Marilyn Monroe αποτελεί την ιδανική μούσα για το Toni & Guy hairstyle της συγκεκριμένης κολεξιόν. Glamour και απείθαρχα με έντονα τελειώματα μαλλιά, είναι το hair look που προβάλλει την έντονη προσωπικότητα και το ανήσυχο πνεύμα της γυναίκας για την οποία σχεδιάζει η Vivienne Westwood.

Ο Mathew Williamson στη συλλογή που παρουσίασε, εμπνεύστηκε από την αισιοδοξία και την αίγλη τη δεκαετίας του ’70. Η συλλογή δημιουργήθηκε για γυναίκες με δυναμισμό και

κύρος, που παράλληλα όμως, αποπνέουν ένα παιχνιδιάρικο και ενθουσιώδες πνεύμα. Το Toni & Guy hairstyle είναι Classic και περιλαμβάνει cool και chic, λαμπερά χτενίσματα που παραπέμπουν στο πρεστίζ μια άλλης εποχής.

Οι Fashion East, που στο σχήμα τους ανήκουν οι σχεδιαστές Helen Lawrence, Ashley Williams και Louise Alsop, παρουσίασαν συλλογές που ενέπνεαν παιδικότητα και ανεμελιά και συνοδεύονταν από χαλαρά φυσικά χτενίσματα της σειράς Classic, vintage outfits με ίσια μαλλιά από τη σειρά Casual, και τέλος, γραφικά μοτίβα πάνω σε layering ρούχα με wet punk πλεξούδες από τη σειρά Creative. Ένα συνονθύλευμα τάσεων με hair looks που αποτελεί δήλωση μόδας το καθένα.

Hair looks που εντυπωσιάζουν και διαμορφώνονται εύκολα χάρη στα προϊόντα styling των Toni & Guy.