Αν έχεις παρακολουθήσει έστω κι ελάχιστα τις εμφανίσεις των μελών της οικογένειας Kardashian-Jenner σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πολλές -μα πολλές-αλλαγές στα μαλλιά τους (εξαίρεση αποτελούν οι Kourtney & η Kendall).

Έτσι, η Kim Kardashian έχει βάλει, βγάλει, ξαναβάλει και ξαναβγάλει τρέσες. Έχει τολμήσει το Lob σε ξανθό πλατινέ, για να γυρίσει ξανά στη φυσική μαύρη απόχρωση των μαλλιών της.

το μυστικό των μαλλιών των Kardashian

To ξανθό Lob της Kim Kardashian

το μυστικό των μαλλιών των Kardashian

Το κλασικό στυλ μαλλιών της Kim Kardashian

H Khloe Kardashian έχει συνδεθεί με το ombre και εδώ και λίγο καιρό λανσάρει ξανθές ανταύγειες.

το μυστικό των μαλλιών των Kardashian

To ombre look της Khloe Kardashian

το μυστικό των μαλλιών των Kardashian

To νέο look μαλλιών της Khloe Kardashian

Η Kylie Jenner πάλι λατρεύει τις έντονες χρωματικές αλλαγές στα μαλλιά της.

Με τόσες βαφές και διαδικασία με extensions όταν η hair guru της οικογένειας, Jen Atkin αποφάσισε να αποκαλύψει το μυστικό της για υγιή μαλλιά στο Elle.com, ήταν λογικό πως θα σπεύδαμε να το μεταδώσουμε. Η συμβουλή της Atkin θα σας εκπλήξει καθώς προτείνει να μην κόβουμε συχνά τα μαλλιά μας (;) ‘Οι περισσότεροι λένε πως πρέπει να κουρεύετε τα μαλλιά σας κάθε 8 εβδομάδες. Διαφωνώ. Κάντε το κάθε 4 μήνες. Θα εκπλαγείτε! Τα μαλλιά σας θα είναι πολύ πιο πειθαρχημένα’. Η Atkin βασίζει αυτή τη συμβουλή στην πείρα της και σίγουρα μας κάνει να ξεχάσουμε ό, τι ξέραμε μέχρι σήμερα.

το μυστικό των μαλλιών των Kardashian

H Jen Atkin

Όσον αφορά τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και τα εργαλεία hair styling, η Atkin επιμένει πως για το conditioner και τα εργαλεία (σεσουάρ, ισιωτικό) είναι καλό να δίνουμε κάτι παραπάνω. Για τις γυναίκες με λιπαρά μαλλιά η διάσημη hair stylist προτείνει να προμηθεύονται σαμπουάν από brand φαρμακείου.

Κι επειδή η Jen Atkin είναι η ειδική, η δημοσιογράφος του Elle τη ρώτησε πως κατορθώνουν όλες οι celebrities να έχουν τόσο άψογα μαλλιά όταν φτάνουν στο αεροδρόμιο ακόμη και μετά από πολύωρες πτήσεις. Η hair stylist αρχικά τόνισε πόσο σημαντικό είναι να ταξιδεύουν οι single γυναίκες με περιποιημένο χτένισμα γιατί θεωρεί πως γίνονται πολλές γνωριμίες στα ταξίδια, και η δική της πρόταση είναι το κλασικό blowout (το φορμάρισμα με όγκο). Επίσης, προτείνει να πιάνουμε τα μαλλιά με ένα top knot με ένα μαλακό λαστιχάκι ( scrunchie) όταν κοιμόμαστε κι έτσι όταν λύνονται το χτένισμα παραμένει σε καλή κατάσταση.

Blowout σε Lob

Blowout σε Lob

Τέλος, η Jen Atkin έχει μία ακόμη χρήσιμη συμβουλή για την κατάσταση των μαλλιών μας στα ταξίδια: Επειδή τα σεσουάρ των ξενοδοχείων έχουν χαμηλή ισχύ, προτείνει το φυσικό στέγνωμα κατά 65% περίπου και στη συνέχεια στέγνωμα με το σεσουάρ που μας έλαχε.

το μυστικό των μαλλιών των Kardashian

H Jen Atkin με την Kim Kardashian

Αφού αυτή η hair stylist διατηρεί υγιή τα μαλλιά των Kardashian αξίζει να ακολουθήσουμε τις χρήσιμες συμβουλές της, ειδικά ενόψει ταξιδιών.