Κάτι συνέβη φέτος στα μουσικά βραβεία Grammy, αφού είδαμε τις συνήθως εκκεντρικές σταρ του πενταγράμμου, Rihanna και Miley Cyrus με σικ εμφανίσεις, ένα hair trend που προέκυψε από το κόκκινο χαλί της συγκεκριμένης τελετής μας έκανε να αφήσουμε κάτω τα ισιωτικά και να αγχωθούμε λιγότερο για την κατάσταση των μαλλιών μας μόλις ξυπνάμε το πρωί.

Ναι, η απόλυτη τάση στα μαλλιά ήταν η κατάσταση “bedhead” δηλαδή ο χαλαρός κυματισμός στα μαλλιά που συνήθως αντικρίζουμε στον καθρέφτη όταν βουρτσίζουμε τα δόντια μας το πρωί.

Η Beyoncé και οι αδερφές Haim λάνσαραν την τάση σε πολύ μακριά μαλλιάbeyonce-grammys-2015 haim-grammys-2015

Η Charli XCX σε χτένισμα με μισά μαλλιά πιασμένα ψηλάCharli-XCX-Party-Down-2015-Grammy-Awards-hair-makeup

Η Miranda Lambert και η Courteney Cox παρουσίασαν το look σε Lob κούρεμα57th GRAMMY Awards - Arrivals Courteney-Cox_grammys-2015

Η Gwyneth Paltrow παρουσίασε την εκδοχή σε μαλλιά που είναι από φυσικού τους ίσιαGwyneth-Paltrow-Grammys-2015

Οι τρόποι για να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο hair look, εκτός από τo έφυγα από το σπίτι όπως ξύπνησα, είναι οι εξής:

Πριν πέσετε για ύπνο, μαζεύετε τα ελαφρώς νωπά μαλλιά σας σε ένα χαλαρό κότσο τον οποίο λύνετε όταν ξυπνήσετε το πρωί (πιο έντονος κυματισμός στα σπαστά μαλλιά/ελαφρύς κυματισμός σε ίσια μαλλιά).

Απλώνετε ποσότητα από προϊόν που είναι κατάλληλο για μπούκλες στα δάχτυλα και με αυτά στριφογυρίζετε τούφες των νωπών μαλλιών σας. Στη συνέχεια στεγνώνετε με σεσουάρ ή με φυσικό τρόπο.

Curl Fever της συλλογής Couture Styling της Kerastase

Curl Fever της συλλογής Couture Styling της Kerastase

Για πιο έντονο κυματισμό μπορείτε να απλώσετε ένα προϊόν που είναι κατάλληλο για μπούκλες σε νωπά μαλλιά, να τα στεγνώσετε με σεσουάρ με υποδοχή φυσούνας και στο τέλος να τα βουρτσίσετε για να χαλαρώσετε τις μπούκλες.

Τέλος, όποια μέθοδο κι αν επιλέξετε, το τέλειο φινίρισμα το δίνει το προϊόν hair styling που δημιουργεί το απόλυτα ατημέλητο εφέ:

NEXT DAY HAIR spray από τη σειρά Wild Stylers της Tecni.Art

NEXT DAY HAIR  spray από τη σειρά Wild Stylers της Tecni.Art