Το Φθινόπωρο του 2014, οι hair stylists παίρνουν το ψαλίδι και δημιουργούν διάφορες εκδοχές της φράντζας: Γεωμετρικές αφέλειες, ασύμμετρες πλαϊνές φράντζες, layers και ενσωμάτωση στο wet look. Τόσες πολλές ιδέες που είναι κρίμα το φετινό χειμώνα, απλώς, να χωρίσετε τα μαλλιά σας στη μέση…

Giles: Η ατημέλητη πλευρά της φράντζας

Η πλαϊνή, ατημέλητη, κομμένη σε layers φράντζα κυριάρχησε σε όλα τα hair looks που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του fashion show για το Φθινόπωρο 2014 του οίκου Giles, αλλά τόσο διαφορετική κάθε φορά!

Oscar De La Renta: Η επαναφορά τoυ A La Garconne hairstyle

Κοντό κούρεμα και αφέλειες σε συμμετρία ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία του hairstyle που πρότεινε ο σχεδιαστής.

Πλαϊνή φράντζα σε λεία & vague εκδοχή

Ο Alexander Wang οραματίστηκε μια φουτουριστική εκδοχή της πλαϊνής φράντζας “κολλημένης” στο μέτωπο προκειμένου να διαμορφώσει το hairstyle των απόλυτα ανδρόγυνων μορφών που περπάτησαν στην πασαρέλα του ενώ ο πιο αιθέριος και ρομαντικός Zac Posen θέλησε να δώσει στην πλαϊνή φράντζα μια μοιραία και θηλυκή, vague εκδοχή.

Alexander Wang Fall 2014

Alexander Wang Fall 2014

Zac Posen Fall 2014

Zac Posen Fall 2014

3.1. Phillip Lim: Η wet εκδοχή της φράντζας

Ο φουτουριστικός Phillip Lim ενσωμάτωσε τη φράντζα στο wet look (ένα από τα καυτά hair trends της φετινής σεζόν) και ζήτησε από τους hair stylists να δημιουργήσουν τα πιο πρωτότυπα σχήματα!

3.1 Phillip Lim Fall 2014

3.1 Phillip Lim Fall 2014

3.1 Phillip Lim Fall 2014

3.1 Phillip Lim Fall 2014

Styling tip: Κι αν είστε ακόμα επιφυλακτικές για τη φράντζα, σκεφτείτε πόσο όμορφα θα ξεπροβάλλει μέσα από το σκούφο που θα φοράτε το χειμώνα, όπως παρουσιάστηκε στο fashion show του οίκου Giles.giles-fall-14-bangs-beanie