Το χαλαρό στυλ στα μαλλιά αποτελεί έναν άψογο τρόπο για να κάνετε το δικό σας statement την άνοιξη του 2015 (βασικά, για πολλές εποχές, αλλά ας επικεντρωθούμε στην τάση της εποχής).

Από τα ελαφρώς ανάστατα μέχρι τα ανέμελα με όγκο κύματα στα μαλλιά και τις έντονες μπούκλες, ο κοινός παρανομαστής στα hair looks που παρουσιάστηκαν στα fashion shows των Badgley Mishka, Emilio Pucci και Jeremy Scott για την άνοιξη του 2015 ήταν: φυσικά, κυματιστά μαλλιά με έντονη διαμόρφωση και κίνηση.

Badgley Mischka SS'15

Badgley Mischka SS’15

Jeremy Scott SS'15

Jeremy Scott SS’15

Emilio Pucci SS'15

Emilio Pucci SS’15

Έτσι, η κάμερα του That’s Life βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο κομμωτήριο του hair stylist Πάρη Αγορόπουλου, για να μας παρουσιάσει εκείνος και το team του ένα απίστευτο και εύκολο τρόπο για να αποκτήσουμε τις πιο ονειρεμένες και ανεπιτήδευτες ελαστικές μπούκλες:

Βήματα:

  1. Ξεκινάτε χωρίζοντας τα μαλλιά σε μικρές τούφες σε όλο την επιφάνεια του κεφαλιού
  2. Με έναν ειδικό πυλό διαμόρφωσης μαλλιών που θα απλώσετε στην παλάμη σας, ξεκινάτε να στριφογυρίζετε τις τούφες στα δάχτυλα σας
  3. Στη συνέχεια τυλίγετε τις τούφες σε μικρούς κότσους που στερεώνετε με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο
  4. Έπειτα με μία πρέσα ισιώματος πιέζετε τους μικρούς κότσους για λίγα δευτερόλεπτα
  5. Ξεκινάτε να ξετυλίγετε τα κομμάτια αλουμινόχαρτο και χαλαρώνετε τις μπούκλες με τα δάχτυλα σας
  6. Προσθέτετε μια ειδική πούδρα για όγκο στην κορυφή του κεφαλιού, ανακατεύετε λίγο τους τούφες και voilà έχετε μόλις αποκτήσει τον πιο τέλειο, ανέμελο κυματισμό στα μαλλιά.