Αυτό ήταν τα Χριστούγεννα του 2012, είναι γεγονός! Ευκαιρία να αφήσουμε πίσω προβλήματα και προβληματισμούς και να διασκεδάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Την περίοδο των εορτών έχουμε την ευκαιρία να προσθέσουμε αρκετές δόσεις πολυτέλειας κι υπερβολής στο κατά τ’ άλλα χαλαρό λουκ μας.

Πως μπορείς να αναβαθμίσεις το λουκ σου σε κλίμακα «αμπιγιέ» με μία μόνο κίνηση; Αν επιλέξεις να «στολίσεις» το χτένισμα σου. Αν έχεις διαβάσει το αφιέρωμα μας για τις Τάσεις στα μαλλιά του φετινού Χειμώνα πιθανώς να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Αν πάλι όχι, δεν πειράζει «επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως» που λέει και το ρητό:

«Στολίστε τα μαλλιά σας με κοσμήματα-αξεσουάρ μαλλιών αντιγράφοντας το hair styling των Dolce e Gabbana και Rodarte. Σε δύσκολους καιρούς, μια μικρή αίσθηση πολυτέλειας.»

Rodarte fashion show Winter 2013

Dolce e Gabbana fashion show Winter 2013

Κι επειδή «μια εικόνα αξίζει όσες χίλιες λέξεις» (οίστρος με τα ρητά), ρίξτε μια ματιά στα λουκ που λάνσαραν μερικές διάσημες φίλες μας:

Το fashion icon Florence Welch με αξεσουάρ μαλλιών

Η Jennifer Lawrence στολίζει περίτεχνα τον κότσο της

Η Keira Knighley λανσάρει κι εκείνη αξεσουάρ μαλλιών

Ακόμα κι αν είστε επιφυλακτική με το συγκεκριμένο στυλ, σκεφτείτε πως είναι Χριστούγεννα και κατά συνέπεια δεν θα βρείτε καλύτερη περίοδο για να το τολμήσετε!

Kλιπ μαλλιών με φτερά παγωνιού Accessorize

Στέκα μαλλιών “Sienna” Accessorize