Λατρεύουμε την ανεμελιά του καλοκαιριού, η οποία βρίσκει εφαρμογή και στη ρουτίνα ομορφιάς μας. Έτσι, το καλοκαίρι δεν συναντάμε τόσο συχνά τον κομμωτή μας (του στέλνουμε όμως την αγάπη μας κι ανανεώνουμε το ραντεβού μας το φθινόπωρο), και μπορούμε να διατηρήσουμε το στυλ στα μαλλιά μας, υιοθετώντας το κατάλληλο look για το καλοκαίρι.

Ανάλογα με τον τύπο του κουρέματος σας, δείτε ποια είναι ιδανική καλοκαιρινή εκδοχή του:

Pixie Cut

Τους θερινούς μήνες η “πειθαρχία” των μαλλιών δοκιμάζεται. Και η πειθαρχία είναι το προαπαιτούμενο του pixie κουρέματος. Ευτυχώς, που υπάρχουν τα κατάλληλα προϊόντα hair styling για να υιοθετήσετε το wet look που είναι και τάση για το φετινό καλοκαίρι.

wet look

Αντέγραψε το Wet look της Scarlett Johansson

Bob & Lob: The summer edition

Bob ή Lob, δεν έχει σημασία γιατί και για τα δύο hairstyles είναι μάταιο να προσπαθήσετε για τη λεία, πειθαρχημένη εκδοχή τους. Αν έχετε ίσια μαλλιά, απλώς παίξτε με λίγο αφρό και τα δάχτυλα σας.

summer hairstyles

Kaley Cuoco

Αν τα μαλλιά σας είναι σπαστά, κάντε ένα απλό φορμάρισμα και αφήστε τις άκρες να πέφτουν στη φυσική τους κατεύθυνση. Για το φινίρισμα, περάστε τα με λίγο έλαιο μαλλιών.

summer hairstyles

Emilia Clurke

Η ψηλή και λεπτή πλεξούδα

Αντί για ψηλό ponytail, προτιμήστε να αντικαταστήσετε την κοτσίδα με μια λεπτή πλεξούδα. Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι εύκολο, στιλάτο, και ό,τι πρέπει για υψηλές θερμοκρασίες (bonus: τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν υπέροχα κύματα όταν λύσετε την πλεξούδα).

summer hairstyles

Beyonce

Το half-bun

Αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά hair trends της φετινής σεζόν και τη λύση στο πρόβλημα “θέλω να κάνω ένα χτένισμα και δεν έχω καθρέφτη”. Ό,τι δηλαδή χρειαζόμαστε για την επίσκεψη στην ταβέρνα μετά την παραλία.summer hairstyles

Το καλοκαίρι βέβαια, μπορείτε να κάνετε μια τελευταία επίσκεψη στο κομμωτήριο για να βάψετε τα μαλλιά σας σε ombre ή bronde. Η έντονη αντηλιακή ακτινοβολία θα ενισχύσει τη φωτεινότητα και τη φυσικότητα των συγκεκριμένων τεχνικών βαφής.

summer hairstyles

Jaimie King

Τέλος, μην ξεχνάτε πως ανεξαρτήτως hairstyle, τα μαλλιά έχουν ανάγκη από εντατική φροντίδα τους θερινούς μήνες. Η σειρά BC Sun Protect της Schwarzkopf Professional φροντίζει τα μαλλιά που ταλαιπωρούνται από την έκθεσή τους στον ήλιο και τις ακτίνες UV, το αλάτι, το χλώριο και το θαλασσινό νερό. Ο συνδυασμός φίλτρων UV με τη βιταμίνη Ε, την Τεχνολογία Amino Cell Rebuild και το έλαιο Monoï de Tahiti προσφέρει στα μαλλιά τριπλή προστασία από τις επιπτώσεις του ήλιου. Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά που ξεμπλέκονται εύκολα, ενυδατώνονται και είναι πιο πειθαρχημένα. 

BC Sun Protect της Schwarzkopf Professional

BC Sun Protect Shampoo, Shimmer Oil, Spray Conditioner & Μάσκα Μαλλιών