Το «ILIVEHERE.» δεν είναι ένα απλό όνομα αλλά ένα ηχηρό «state of mind» που απευθύνεται σε οσους έχουν βρει το μέρος που θέλουν να ζήσουν,να δημιουργήσουν,να αλληλεπιδράσουν καθώς και σε όσους αναζητούν ακόμα το δικό τους «place to be».

Η δημιουργός των κοσμημάτων ILIVEHERE, Έλενα Λυμπεροπούλου, διηγείται τη δική της ιστορία. Χαρακτηριστικά, υποστηρίζει ότι το δικό της place to be το έχει βρει – τι άλλο απο την Ελλάδα- ‘’παρόλες τις δυσκολίες που υπάρχουν’’, προσθέτει. Η ίδια σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, εργάστηκε σε εταιρείες κι όταν κάποια στιγμή έψαχνε για δουλειά, βρέθηκε μπροστά σε μια μεγαλύτερη αναζήτηση. Τότε ήταν που συνειδητοποίησε πως ήθελε να σχεδιάζει και κυρίως να δημιουργεί, να δημιουργεί το οτιδήποτε. Έτσι κατέληξε στα κοσμήματα. Παρακολούθησε σεμινάρια αργυροχρυσοχοίας και διοχέτευσε τη δική της πεποίθηση στα κοσμήματα της.

ILIVEHERE. Athens | Handmade from George Georgoulakis on Vimeo. Μπορείτε να παρακολουθήσετε περισσότερα video στο Vimeo κανάλι του ILIVEHERE

Τα υλικά που χρησιμοποιεί κυρίως είναι σχοινί, μέταλλο, σύρμα και κηρόσπαγγος. Η Έλενα «χτίζει» τα σχέδια της γύρω από το στοιχείο του σχοινιού.

ilivehere-necklace-3

Εκείνο που κάνει τα κοσμήματα ILIVEHERE να ξεχωρίζουν είναι τα πρωτότυπα υλικά που χρησιμοποιούνται, ο minimal σχεδιασμός αλλά και το προσωπικό μεράκι της Έλενας που είναι εμφανής καθώς όλα τα κοσμήματα είναι εξ’ ολοκλήρου χειροποίητα (μέχρι και τα κουμπώματα δημιουργήθηκαν από το χέρι της).

Σε μια εποχή που τα σύμβολα έχουν αποκτήσει νέα δύναμη (σκεφτείτε την αύξηση των τατουάζ) ανακαλύψτε μέσα από τα κοσμήματα ILIVEHERE, το δικό σας «state of mind», αναζητήστε και βρείτε το δικό σας «place to be» μέσα από τις επιλογές σας.

 

Για περισσότερα σχέδια και παραγγελίες, επισκεφθείτε το site του ILIVE HERE καθώς και το Facebook Page ή να επικοινωνήσετε στέλνοντας e-mail στο [email protected]