Έχω σταματήσει να κάνω ημιμόνιμο μανικιούρ με χρήση λάμπας γιατί ήθελα να περιορίσω την ακτινοβολία που δέχεται η επιδερμίδα για λόγους προστασίας του δέρματος και σαν πρόληψη ενάντια στη φωτογήρανση (προσωπική άποψη). Έτσι, επέστρεψα στο παραδοσιακό βερνίκι νυχιών που αρχίζει να εξαφανίζεται από τα νύχια μου, δυο μέρες μετά την εφαρμογή του, άσε που δεν έχω χειρότερο από το να κάθομαι με τα χέρια στον αέρα σαν τον γύπα προκειμένου να μην ακουμπήσω κάπου με τα φρεσκοβαμμένα νύχια και χαλάσει το μανικιούρ.

Μπρος γκρεμός και πίσω…η διδαχή από τις σπουδές μου στην Επικοινωνία, πως το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι συνεργάτες πάνω μας είναι το χαμόγελο και τα χέρια μας. Ήμουν λοιπόν “καταδικασμένη” να βάφω τα νύχια μου κάθε δύο-τρεις μέρες, ώσπου έλαβα τα νέα βερνίκια νυχιών Infallible της L’Oreal Paris.infaillible-cover

H L’Oreal Paris επενδύοντας στην τεχνολογία gel, δημιούργησε ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών για εφαρμογή στο σπίτι με διάρκεια αποτελέσματος 12 ημέρες. 

“Μια δοκιμή θα σας πείσει”, που λένε και έτσι έπιασα το πινέλο και ξεκίνησα:

Η διαδικασία είναι απλή: Άπλωσα 2 στρώσεις από το βερνίκι και μετά από 30 δευτερόλεπτα άπλωσα μια στρώση από το gel top coat. Η συσκευασία του Infallible με το βερνίκι και το top coat στις δύο άκρες είναι τόσο απλή και κατατοπιστική που πιστεύω πως μέχρι και η 12 μηνών ανιψιά μου θα το καταλάβαινε.

Συσκευασία Infaillible

Συσκευασία Infaillible

Οι εντυπώσεις: Η εφαρμογή είναι όντως πολύ απλή (σχετικό βίντεο στο τέλος του άρθρου) ενώ το πινέλο του Infallible βοηθά ακόμα και τις πιο αδέξιες να πετύχουν επαγγελματικό αποτέλεσμα βαφής. Το χρώμα στα νύχια είναι έντονο και λαμπερό ενώ παράλληλα στεγνώνουν πολύ γρήγορα.

Ομολογώ πως στη δική μου περίπτωση το αποτέλεσμα δεν κράτησε 12 μέρες, αλλά ποτέ δεν κατόρθωσα να φτάσω και το αποτέλεσμα των 20+ ημερών του ημιμόνιμου μανικιούρ με χρήση λάμπας δίχως απώλειες, κυρίως στις άκρες στους αντίχειρες και τους δείκτες. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα, ανάλογα με την ποιότητα και αντοχή των νυχιών, αλλά σίγουρα πέρασα 7 μέρες δίχως να χρειαστεί να ανανεώσω το μανικιούρ μου.

Παρόλο που το Infallible διαθέτει μια μεγάλη χρωματική γκάμα βερνικιών, προσωπικά λάτρεψα την απόχρωση #02 Gris Eternal για την καθαρότητα και την ευελιξία της και επειδή το γκρι χρώμα αποτελεί το νέο nude nails trend της άνοιξης του 2015.

Αποχρώσεις των βερνικιών Infaillible

Αποχρώσεις των βερνικιών Infallible

Infaillible by L'Oreal Paris-Gris Eternal (02)

Infallible by L’Oreal Paris-Gris Eternal (02)

Επιπρόσθετα, συνδύασα τη χρήση των Infallible με τα θεραπευτικά βερνίκια της L’Oreal Paris Detox, για υγεία και λάμψη στα νύχια με μία εφαρμογή σε εβδομαδιαία βάση και με το Hardener, ένα ισχυρό δυναμωτικό νυχιών.infaillible-1

Τελικά, το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι “homemade” διαδικασία με άψογο αισθητικό αλλά και συμφέρων για την τσέπη μας αποτέλεσμα!

One Response