Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται η Τζούλιαν Μουρ είναι 52 ετών! Η εμφάνιση της στην έναρξη του Φεστιβάλ των Καννών φανερώνει πως ίσως να ήταν καλύτερο για εκείνη να πλαστογραφούσε το πιστοποιητικό γεννήσεως της αφού μπορούσε άνετα να δηλώσει πως γεννήθηκε όχι το 1960 αλλά το 1970.julianne-moore-loreal

Η ίδια βέβαια δεν αισθάνεται καμία ανάγκη να το κάνει αυτό γιατί θεωρεί πως είναι τυχερή που μεγαλώνει κι έχει δηλώσει χαρακτηριστικά πως το «γερνάω όμορφα» για εκείνη σημαίνει ‘’Συνειδητοποιούμε πόσο τυχερές είμαστε που μεγαλώνουμε. Είναι προνόμιο το να γερνάς. Η πείρα της ζωής μας χαρίζει τόσα πλούτη, τόση γνώση. Από την άλλη, όσο μεγαλώνω, ανακαλύπτω πόσο πιο άνετα αισθάνομαι με τον εαυτό μου.’’

Έτσι, δεν δίστασε να αποδεχτεί την πρόσκληση-πρόκληση της L’Oreal Paris και να γίνει εκπρόσωπος της πρωτοποριακής αντιγηραντικής σειράς κυτταρικής ανάπλασης Age Perfect.

Παρόλο που οι σύγχρονες πενηντάρες είναι ικανοποιημένες, σέξι, εργαζόμενες γυναίκες που κοιτάζουν μπροστά με θετική σκέψη θέλουν τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούν για την επιδερμίδας τους να τις κάνουν να νιώθουν καλά με την ηλικία τους.

Ωστόσο, έχει πλήρως αποδειχτεί ότι η ανανέωση των επιδερμικών κυττάρων είναι μια ηλικιακή λειτουργία η οποία παραμένει σχετικά σταθερή στα χρόνια της νεότητας, αργότερα όμως αρχίζει να πέφτει δραματικά. Γύρω στην ηλικία των 50, που ο ρυθμός της κυτταρικής ανανέωσης μειώνεται, η στόχευση στα μητρικά κύτταρα, την πηγή της κυτταρικής ανάπλασης, είναι μια ενδιαφέρουσα στρατηγική για την καταπολέμηση της γήρανσης της επιδερμίδας.

Έτσι η L’Oreal Paris έστρεψε την έρευνα της στην προστασία των μητρικών κυττάρων και δημιούργησε τη νέα σειρά Age Perfect κυτταρική ανάπλαση με natecium, ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό που διαφυλάσσει την ανανέωση κυττάρων υψηλής αναπλαστικής δύναμης.

Το αποτέλεσμα; Η Age Perfect υπόσχεται 4 εκατομμύρια νέα κύτταρα κάθε μέρα!

Και το καλύτερο; Η σειρά περιλαμβάνει  κρέμα ημέρας, νύχτας (πολύ πολύ σημαντική) και ορό με ανάλαφρη λεπτή αίσθηση που θρέφει στη στιγμή δίχως να «βαραίνει» την επιδερμίδα και υπέροχο άρωμα λουλουδιών. Την έκανα δώρο στη μαμά μου και τη λατρεύει!

H πλήρης σειρά Age Perfect κυτταρική ανάπλαση

H πλήρης σειρά Age Perfect κυτταρική ανάπλαση

Όπως έχει δηλώσει η Τζούλιαν Μουρ για την ηλικία της ‘’Η δεκαετία των πενήντα είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί έχοντας ζήσει ήδη ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας, συνειδητοποιούμε πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος μας.’’

Στα 50 μπορούν να αρχίσουν όλα ξανά!