Έντονα μάτια και σκούρο καφέ κραγιόν είναι η νέα φθινοπωρινή τάση όπου θα εντυπωσιάσει. Αν σκεφτείς ότι σε κάθε ταινία του ’90 ή στα περισσότερα videoclips δεν υπήρχε κοπέλα που να μην είχε φορέσει το καφέ κραγιόν δεν γίνεται να μη το αγαπήσεις. Μια βαθιά απόχρωση σ0κολάτας είναι ιδανική για εσένα που έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.

Η εύρεση του σωστού τόνου καφέ για τα χείλη είναι υπόθεση ζωτική σημασίας. Αν οι αρκετά σκούρες αποχρώσεις δεν ταιριάζουν σε εσάς πάρτε ένα χρώμα λίγο πιο ανοιχτό ή αν ακόμα θέλετε να πειραματιστείτε για το αν σας πάει δοκιμάστε ένα αρκετά σκούρο κόκκινο. Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε στο κάτω μέρος των χειλιών λίγο lip gloss για τέλειο φινίρισμα. 

Πώς να το φορέσετε:

Καλύτερα να το δοκιμάσετε με έντονο eyeliner και ένα απλό tshirt με skinny jeans και δερμάτινο μπουφάν. Επειδή είναι sexy και vampy θα δώσει άλλον έναν τόνο μυστηρίου στο ντύσιμο σας αλλά και στο ύφος σας γενικότερα. Επειδή δεν είναι ένα αρκετά συνηθισμένο χρώμα είναι προτιμότερο να το φορέσεις σε κάποια έξοδο σου και όχι στη δουλειά. Αν θέλεις το καφέ χρώμα στη δουλειά τότε σου προτείνουμε μια πιο απαλή απόχρωση.

Η επιλογή μας:

dwws

Επειδή χείλη και μάγουλα θα πρέπει να έχουν την ίδια απόχρωση εμείς επιλέγουμε Lip &  Cheek Velvet Stick της The Body Shop όπου θα το βρεις στο online κατάστημα.

dwws

Για σένα που είσαι λάτρης του lipstick όμως και δεν κάνεις χωρίς αυτό έχουμε να σου προτείνουμε το Colour Crush Lipstick για έντονη απόχρωση και πλούσια ενυδάτωση.